U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

dinsdag 17 april 2012

Bonnen declareren leren van Marc Rutte


Beste bezoekers,

Grieken?  1862,95 E  op kosten van de belastingbetaler 

Dank u wel meneer Rutte en graag tot ziens!!

Er word veel gezegd over de Grieken, Griekenland en de fenomenale schulden die Griekenland heeft maar een ding staat zo los als een huis waar miljoenen Nederlanders de hypotheek amper nog van kunnen betalen en wel dat er zeer forse bedragen door Rutte worden besteed aan versnaperingen en lekker  Grieks Eten en peperdure reizen en die declareert de premier lachend aan onkosten waarvan onderstaande bonnen het bewijs zijn en er zijn nog veel meer van dergelijke uitspattingen en declaraties die de belastingbetaler , en dat bent U moet betalen aan onze lachende premier Marc Rutte!. 


Spaarzaam zijn met energie en schaarse middelen zijn in deze tijden eerder pure noodzaak dan aan te bevelen om de verkwisting tegen te gaan en kosten te besparen en de natuur en al dat leeft en bloeit maar de overheid geeft daar ook weinig blijk van en smijt maar met geld alsof het niets is.

Marc Rutte maakt  vaak chartervluchten om maar gelijk te noemen en die zijn niet natuurvriendelijk gezien de forse uitstoot aan Co2, en reisjes van Amsterdam naar Den Haag kunnen ook heel goed per auto plaatsvinden en die zijn bovendien vele en vele malen goedkoper maar daar trekt Marc Rutte zich niets van aan en dat blijkt uit de declaraties en dan zie je bedragen van 10 000 euro en meer voor reisjes die in feite overbodig zijn en dat telkens weer, en zo lopen de kosten wel heel erg op. Voor al dat geld had je wel heel wat mensen bv een baan kunnen bieden, en het leven van heel wat ouderen en zieken kunnen verbeteren en zelfs redden want er zijn helaas  mensen die die nu geen goede zorg en medische  zorg krijgen omdat er personeelstekorten zijn en mensen moeten worden geholpen en geopereerd door ondeskundig en niet goed opgeleid personeel hetgeen met alle goede bedoelingen in de praktijk tot menig dramatisch einde leid en dat  zijn de feiten die al vele jaren worden ontkend en gebagatelliseerd door een overheid die zich graag bedient van media, zoals de publieke omroepen en journalisten en lieden die niet de waarheid spreken en "het spelletje maar meespelen "en zich daar goed voor laten betalen tot wel bedragen van 50 000 euro per avond per  uitzending innen en beweren dat de Zorg in Nederland redelijk goed is en bovendien lieden die bv met vervalste polls aan komen zetten en kiezers met list en bedrog misleiden met onjuiste en verknipte informatie.
.
Een goede premier moet het goede voorbeeld geven.

Helaas zien we dat de elite alsmaar rijker word en steeds meer mensen met een laag inkomen steeds minder geld te besteden hebben  door toedoen van een  regering onder leiding van een alsmaar lachende premier die fenomenale bedragen declareert, waaronder schranspartijen bij De Griek met zijn elite vrienden kliek  en alles word doodleuk opgevoerd als onkosten en op de kosten van de belastingbetaler waarvan de bewijzen publiek en online in te zien zijn.
 


Heeft u ook recht om bv voor 1862 euro en 95 eurocent! aan Griekse Diners  te declareren en op te voeren als onkosten voor zogenaamde zakenpartners? 

Van wie kan je declareren en kosten opvoeren dan nog  beter leren dan van mensen die werkelijk met alle denkbare en ondenkbare trucs gewetenloos  het maximale uit de belasting- snoep-pot weten te trekken zoals de multimiljonair Marc Rutte, die meer dan 100 000 euro declareerde, waaronder ruim 50 000 Euro aan luxe diners (Het Catshuis), luxe vluchten, en peperduur vervoer per taxi en het zich regelmatig doen laten vervoeren met een natuur-onvriendelijk vliegtuig, en een peperdure BMW, en het zich laten fotograferen voor rond de 1178 euro en ga zo nog maar een tijdje door. Rutte blijkt ook een kampioen in het declareren van zeer kleine bedragen en zo let hij wel heel erg op zijn centjes en pakt alles wat hij maar kan krijgen zelfs kosten van 65 cent..
.
Grieken?  1862,95 E  op kosten van de belastingbetaler 

Dank u wel meneer Rutte en graag tot ziens!!

  

Versnaperingen ? Dat Rutte een erg verwende snoepkous is blijk uit de onderstaande bon en kostendeclaratie, slechts een van velen ten bedrage van 1725,45 Euro
aan versnaperingen!

Inderdaad mag een premier wel wat kosten en kun je niet verwachten dat de premier alles per bakfiets doet en geen chocolade mag eten, zoals hij Nederland op tv wil doen laten geloven en wel  dat hij een zuinige verstandige premier en natuurvriend is en gezond leeft hetgeen dus niet het geval is.Marc Rutte let op de kleintjes!

Kleine bedragen worden door de lachende premier allemaal meegenomen in de declaraties..
 
Uit onderstaande declaratie blijkt dat Marc Rutte  65 eurocent  heeft gedeclareerd..


.

Bonnen voor hotels en de declaratie voor onder meer een Duitse fotograaf voor 1178 euro?
Het betrof een Duitse Fotograaf en helaas geen Nederlandse die wel een opdracht kon gebruiken en zo vloeide er weer kostbaar geld en kostbare deviezen naar het buitenland in plaats van naar onze  eigen Kunstzinnige Fotografen en Landgenoten die wel een opdracht kunnen gebruiken. 


Peperdure Diners Declareren.

Marc Rutte is een snoepkous en een smulkous die extra veel geld uitgeeft aan peperdure diners zoals uit de onderstaande bonnen blijkt en dat alles moet worden betaald door de belastingbetaler, en wie anders lacht er zo hard dan Marc Rutte? 
  
Fragment uit de bonnendeclaraties van Marc Rutte Totaal  
59.298.66 Euro voor 
Lunches en Diners MP

Zeer Hoge Reiskosten.

Een zeer groot deel van alle declaraties betreft de peperdure reiskosten( vliegtuig) en er zaten zelf bonnen bij van een premier Limousine Bus voor maar liefst 16 personen en voor een bedrag waar een bijstandsgezin bv meer dan drie maanden lang van zou kunnen leven..In een keer weg 16 00 euro voor onzin en luxe.

Peperdure reizen kosten vele tienduizenden Euro's!


 

Zaken diners?, Griekse Schranspartijen ,vette ongezonde biefstukken? "Wodka"Souvlaki" alcoholische drank en dure wijn,  luxe etentjes en peperdure reizen , duizenden euro's  aan versnaperingen  en traktaties in overvloed , het inhuren van een  Duitse fotograaf voor 1176 euro voor een paar 'mislukte foto's, en een onderbetaalde tolk( 200 euro).


>>>Declaraties van Marc Rutte<<<Opvallend!

Stel, U  maakt een bedrijfsreportage, en huurt een fotograaf in maar welke fotograaf neemt u dan? Je bladert door de gouden gids en kiest een goede of kiest als je het kunt betalen de beste en trekt alle kosten af. Maar wat doet  Rutte, hij betaalt een Duitse Fotograaf? Waarom Geen Nederlandse Fotograaf?  Wie denkt er nou aan, je neemt iemand die je persoonlijk kent, een vriend bijvoorbeeld, of je maakt een selectie op basis van referenties, of naamsbekendheid, en kiest uiteindelijk een fotograaf die 500 euro vraagt ,700 euro of meer dan 1000 euro?  maar voor een simpele fotosessie  toch geen peperdure Duitse Fotograaf zoals Marc Rutte. Hij nam  geen Nederlandse Fotograaf en waarom niet? Nederlandse fotograven zijn toch niet minder  dan Duitse Fotografen en trouwens mag de premier van noodlijdend Nederland wel eens wat meer aan de Nederlandse Fotokunstenaars denken en hen de opdrachten  gunnen want er zijn genoeg Nederlandse fotografen die  geweldige kiekjes maken  en ook nog eens voordeliger zijn dan de concurrent in het buitenland en helaas brodeloos aan de kant staan omdat er zo schandalig veel bezuinigd is op Kunst en Cultuur en zo zien we maar weer dat Nederlandse Politici onze  landgenoten brodeloos maken en het buitenland spekken en fortuinen opmaken aan de Grieks maar ook aan luxe onzin zoals limousine bussen met plaats voor 16 mensen  en dan grapjes maken in de Haagse wandelgangen over mensen die weinig geld hebben en zich daarom doodlachen en dat is verwerpelijk!..

? Trucs
 
Rutte bied de fotograaf een gratis etentje of drankje aan en zorgt ervoor dat hij de bonnen goed bewaart en deze zelf of via de boekhouder bij de belastingdienst aandraagt om deze kosten op te voeren en uiteraard houd de fotograaf ook netjes zijn boekhouding en bonnen bij.

De belastingdienst beoordeelt of de kosten redelijk zijn en in het geval van Marc Rutte werd bv de Fotosessie van de Fotograaf gewoon goedgekeurd en werden de kosten net als de schranspartij bij de Griek afgetrokken. Opmerkelijk , als je de bonnen bestudeert is dan wel de inhuur van een zwaar onderbetaald tolk die bij een meeting maar 200 euro kreeg, en je vraagt je af waarom er niet een tolk van rond de 1000 euro is ingeschakeld of, bleek en was en is deze tolk gewoon erg goed en heel erg voordelig  of minder goed?, met een tarief van 200 euro en zou deze er anders goed aan doen het tarief wat hoger te maken gezien de kwaliteit en dienstverlening of, misschien werden er maar een paar woorden van het Russisch naar het Engels en het  Nederlands vertaald en werd de tolk per aantal zinnen of woorden betaalt ? Wellicht had men geen moeite met het vertalen met het woordje "Souvlaki" en wilde Rutte en Poetin,  dan ook gelijk aan tafel zonder al te veel woorden en genieten van de geneugten van het leven na een zware reis en zodoende kreeg de tolk  voor "lets diner"  "wodka caviar and souvlaki" dan ook zonder de mond open te hoeven doen "toch nog netjes 200 euro.betaalt en een drankje en hapje van Rutte ( een versnapering)  want dat kon Rutte toch weer lekker lachend aftrekken.

Ik ben er voorstander van dat er een wet komt die elke belasting ambtenaar verplicht om iedereen die aangifte doet op alle mogelijke aftrekkosten attendeert en helpt om terug te krijgen waar men recht op heeft.Tevens zouden fenomenale declaraties aan luxe zoals Marc Rutte  doet verboden moeten worden en wel omdat dit geld veel harder en beter besteed kan worden aan de mensen die in Nederland in nood verkeren, te denken valt aan de massa ouderen en zieken die nu agv geld en personeel tekorten geen goede zorg krijgen. 

Oplichterij of trucs?

Rutte? of welke andere gewetenloze politicus stelt de Fotograaf die hij zijn persoonlijk kent of via via, voor om meer te vragen dan het uurtarief, dat hij of zij normaal vraagt en laten we zeggend dat dat 700 euro is en bespreekt vervolgens om de winst te delen. 400 euro extra gage word dan meer gevraagd en opgevoerd per sessie , en dat alleen al voor een paar fotos' en dan kan het voordeel in een jaar tot in de duizenden oplopen en met meer van dergelijke grapjes loopt het voordeel aan volksbedrog op tot in tienduizenden keiharde euro's. Ook op die wijze kan er gefraudeerd worden en dat zal duidelijk zijn dat er legio mogelijkheden zijn om de boel te flessen en dan is het aan de inspecteur van de belastingdienst dit alles grondig te onderzoeken en te controleren.
 
Uit de declaraties van de lachende Marc Rutte blijkt ook dat er steeds allerlei reisjes en  merkwaardige reizen plaatsvinden, de ene keer gaan een paar mensen mee, de andere keer veel meer mensen en dan verschillen de prijzen ook nog eens aanzienlijk per charter of vliegmaatschappij zeer aanzienlijk!
Alles word netjes opgevoerd en per bon gedeclareerd inclusief de drankjes en werkelijk alles dat je maar kunt declareren heeft Rutte perfect door zijn administratie of boekhouder  laten verzorgen..
.
Maar stel dan dat Rutte of wie dan ook  iemand mee neemt die helemaal niet nodig is en toch meegaat  en deze persoon bv gratis of heel goedkoop reizen kan naar een stad of land om daar vakantie te vieren of andere dingen te doen die niks met de missie te maken hebben zoals politici dat vaak doen, jaren lang zelfs vakantie vieren onder het mom van ontwikkelingswerk?Daar zin genoeg mensen van die anderen uitmaken voor praatjesmaker en zogenaamd het volk dienden  maar in facto waren en zijn het uitzuigers en parasieten van de samenleving die in de landelijke politiek de ideale voedingsbodem vonden om als een onuitroeibaar  gezwel en onwenselijk ongedierte te kunnen voortwoekeren en de samenleving en landgenoten onnoemelijk veel leed en imense schade te berokkenen.
 
Zulke excessen zijn helaas mogelijk en schandalig, dus de aanwezigheid van wie nu wel en niet perse nodig zijn tijdens een conferentie cq handelsmissie en of die personen daar ook werkelijk aan deelnemen en doen waarvoor ze gekomen zijn valt bedenkelijk te noemen en daar valt wel degelijk over te twisten en dat moet de inspecteur onderzoeken. Jammer genoeg is er nog geen Volksraad of Tribunaal In Nederland die deze fraudeurs aan de kaak stelt en hopelijk zal dat binnen enkele jaren wel het geval zijn en zullen politici-fraudeurs die handelen met voorkennis op de beurs bv ter verantwoording geroepen worden en hun welverdiende straf niet ontgaan.

Brussel" kost Nederland ook een godsvermogen en wie daar meer over wil lezen zal meer dan genoeg op internet vinden welke miljarden bedragen er worden verkwist en hoe ongunstig Nederland   alles heeft geregeld en welke bedragen er worden opgeslokt en verdwijnen in de zakken van corrupte politici en hun maatjes van links en rechts.Een ding staat vast, Rutte declareert zelfs een  enkel diner van 30 euro en centen  en zelfs bedragen van 65 cent ontbreken niet. Van enige besparing is is niets te bespeuren en gezegd mag worden dat met geld word gesmeten als een God in Griekenland. Het enige dat ontbreekt is de huur of de aanschaf van een simpele fiets, waarmee de premier op  tv  te zien was in Den Haag, of misschien had hij deze even gratis geleend en dus geen bon om die kosten op te voeren en anders had hij dat wel gedaan en ook deze declaratie niet laten liggen.

Het Volk, en merendeel van alle landgenoten hoeft zich echt wel niet af te vragen  of in tijden van economische crisis de overheid en de alsmaar lachende premier Rutte en zijn vriendenkliek een goed voorbeeld dienen te geven van spaarzaamheid en versobering en de uitgaves te doen beperken aan allerhande luxe, miljoenen  bonussen en onzin, omdat alle kosten wel worden betaald door de belastingbetaler en alle geld keihard nodig is om Nederland er weer bovenop te helpen.

Rutte lacht maar voor miljoenen valt er weinig te lachen in een land waar steeds meer mensen  op de rand van de armoede zijn beland door onrechtvaardige, onnodige en onzinnige bezuinigingen.

Leuk is dan toch te vernemen dat de KONING  voor 4 miljoen weer een super de luxe vakantiehuis heeft gekocht en op het NOS journal zie je dan de beelden van een overgelukkig gezin badend in het warme zonnetje genietend van alle luxe en weelde, en het zij hen gegund maar ook hier mag duidelijk zijn dat van enige souplesse en affiniteit met het arme Nederlandse Volk maar weinig sprake is.

Leden van het Oranjehuis zijn volgens de achterlijke wet boven het HARD WERKEND VOLK verheven en  betalen overigens geen cent aan huur of stookkosten en genieten allemaal van gratis reizen, waarheen en naar welk lekker vakantieparadijs of welke nare bananenrepubliek ze ook maar heen vliegen.

Er werd overigens een mal hek voor 500 000 euro!!!! om het vakantiehuis gebouwd, zogenaamd voor de veiligheid, en dit is pas het begin, er moet nog een tuin bij en dat alles word betaald met de door de staat van u afgeperste belastinggelden. Overigens komt de Koning  nauwelijks in het vakantiehuis vanwege zijn drukke feestelijke culinaire bier-borrel- lintjes-doorknip- feesten.
 
En Mark, Maxime en Geert declareren en  lachen kijk snel op de site van:.
http://www.abvakabofnv.nl/hidden/eenhardgelag/


Ondernemen is je blauw betalen aan belastingen.


Meer wenselijk is al vele jaren dat de belastingwetgeving soepeler word en ondernemers meer ruimte krijgen om door te gaan, winst te maken en om reserves op te kunnen bouwen om de tijden van crisis en tegenslagen te doorstaan en te groeien. Er word door de overheid ook steeds minder aandacht besteed aan goed onderwijs en aan werkgelegenheid, de zorgsector is niet goed geregeld en peperduur en Nederland loopt achter op de concurrentie en zo zien we dat landen als Duitsland en Frankrijk het veel beter doen door o.a een betere regering, meer oog en oor  voor de burgers en waar het met name aan ontbreekt in Nederland  is visie en bovenal een goed geweten bij de volksvertegenwoordiging die zich diep moet schamen voor het ronduit asociale beleid en het in de steek laten van de arbeiders en ondernemers, de zieken, de ouderen, de studenten, de jeugd,vluchtelingen, en een regering die alleen maar aan zichzelf denkt en de mensen die zeer goed bedeeld zijn en die niks te kort komen.


Politiek deugt niet in Nederland

Nederland, en dat is helaas de fout  werd door achterkamertjes politiek en door het "normen en waarden gesnater" van  Balkenende versnipperd en de kiezers werden bedrogen. "de grote zorgen werden  onder de mantel der liefde bedekt en onder het tapijt geveegd"  De overheid verspilde en verspild steeds nog  miljarden en luistert zelfs niet naar de raad van 140  top-economen. De gedachte aan een "vrije markt systeem" deugt van geen kanten, zo  leert de praktijk  en met het welzijn en de gezondheid van de mensen moet je beslist geen koehandel drijven  en nu zijn agv de decentralisatie en privatisering van de Publieke Sector alreeds 270 000 mensen onnodig baanloos, en de zorg is verslechterd en peper duur en deze word de komende jaren steeds duurder en onbetaalbaar en dat alles had voorkomen kunnen worden als men al veel langer gelden met name geluisterd had naar de tot grootste Nederlander aller tijden verkozen politicus,  Pim Fortuyn,  die dit alles al veel eerder zag aankomen maar helaas doordat hij vlak voor de verkiezingen werd vermoord geen kans meer kreeg om Nederland te hervormen en een einde te maken aan de achterkamers politiek en de verrechtsing en verloedering van Nederland door de rechtse elite.

Wanbestuur en onkunde ? In het verleden zagen we  ook al het veel te goedkoop verkopen van grote delen van de nationale goudreserves ( ruim een kwart) ,de massa  export van Nederlands aardgas tegen spotprijzen naar vreemde landen,  kostbaar aardgas waarvan Nederland over een fenomenale  voorraad beschikt die vele malen groter is dan de velden in Slochteren en wat de overheid al vele jaren probeert te ontkennen en wel het feit dat er wel meer is gevonden dan een simpele nieuwe bel, en wel een gigantische aardgasveld dat goed is voor minstens 50 jaar aardgas voor heel Nederland en hoe kan het zijn dat Nederlanders zich blauw moeten betalen aan energiekosten en waarom het aardgas niet veel goedkoper en beschikbaar is voor alle Nederlanders? Waar blijven de honderden miljarden om de Nederlandse Bedrijven en De Middenstand te helpen? Waar is dat geld gebleven?

Neen De energie word steeds duurder en miljarden worden verspild aan achterlijke projecten zoals , windmolenparken in de Noordzee, die zo weinig energie opwekken dat ze na 1000 jaar nog niet rendabel zijn en nu trouwens allemaal al zo goed als afgeschreven en versleten zijn. "Duurzaamheid" en "natuurefficiency"zijn dan ook weer termen die een paar snotapen en politici handelaars hebben bedacht  om de belastingbetaler weer voor miljarden met technische rotzooi zoals laag kwalitatieve nep-zonnepanelen op te lichten en als je ziet  wat de wetten teweeg hebben gebracht is het niets dan economische neergang en nog meer co2 uitstoot en verpesting van ons kostbare natuurgebied en voor zulke politici heb ik maar een woord "criminele volksverraders" die niet meer verdienen dan door een Volkstribunaal te worden berecht en alle schade moeten terugbetalen  aan het Nederlandse Volk en het beste maar voor altijd kunnen worden opgeborgen in Staatsgevangenis en heropvoedingskamp.


Traditionele en keigoede Nederlandse bedrijven werden in de loop der geschiedenis door de overheid en corrupte politici om zeep geholpen zoals DAF en wat te denken van Fokker en zo zijn er nog vele voorbeelden en een hele waslijst aan geweldige Nederlandse bedrijven met steengoede producten en diensten die in de loop der jaren door een doortrapt slecht overheids bestuur aan hun einde kwamen en of werden verkwanseld aan buitenlandse investeerders en dat door toedoen van politici met aandelen die daar dan ook enorm rijk mee werden.

Ondernemen en leven  word in Nederland voor miljoenen mensen anno 2015  steeds  lastiger gezien de bezuinigingen van Rutte en het gebrek aan inzicht en een magistrale  fout in het denken van de rechts verwrongen zieke geest van de overheid die Nederland niet uit de rode cijfers haalt maar steeds dieper de schulden en het moeras in drijft. De tweedeling tussen een schatrijk en een arm Nederland is een feit en dat hebben we  te danken aan het feit dat Het Volk niet oplettend was, en  lui als  Wim Kok,  Gerrit Zalm  Diederik Samsom  Mister miljardair Pechtold en Marc Rutte  vele anderen die simpelweg geen passie en liefde voelen voor Nederland maar liever voor graaien en voor de euro gaan hun gang liet gaan.... en al deze heren leven als God in Frankrijk en bezitten miljarden aan belastinggelden die in feite toebehoren aan alle Nederlandse Burgers want ze hebben daar geen enkel recht op en verkregen dit vermogen met  kiesbedrog.

Kosten declareren?  

Helemaal lastig word het als je als ondernemer,en als belastingbetalende burger door een woud van regels en bureaucratische wetgeving  en een berg aan formulieren en nota's en je inkomsten steeds minder worden..De kosten zijn wel heel erg fors gestegen en vrijwel niet meer op te brengen en dat in een land dat schatrijk is en waar veel geld opgaat aan luxe door de premier en vele andere politici die de kosten van Griekse Schranspartijen, peperdure natuurverpestende reizen, en doodleuk zelfs bedragen van 65 eurocent declareren en door de belastingbetaler laten betalen.

Slim en een schatrijke gierige vrek worden? Neen, Nederland zou ten onder gaan als we allemaal zo zouden worden als de graaiers of zoals  Marc Rutte.Onderstaand staat wel een lijst met aftrekkosten waar u mogelijk recht op heeft. Elke jaar veranderd er wel weer iets bij de belastingdienst dus het is aan te bevelen om steeds goed op de hoogte te blijven van de actuele belastingwetgeving en om alle kosten die u mag aftrekken en die u gemaakt heeft op te voeren en alle bonnen zelf of via uw boekhouder bij de belastingdienst als keihard bewijs aan te leveren.


Tip:  Voer alle kosten op die u gemaakt heeft en bewaar alle bonnen zorgvuldig als bewijs! wees eerlijk en laat u niet verleiden te worden zoals de graaiers te DH, die zullen hun straf ooit wel krijgen.


Mogelijke Aftrekkosten

Bedrijfskosten

Kantoor:

Huur van een kantoor.nvt
Huur en inrichtingskosten van een zelfstandig zakelijk deel van een privéwoning (mits aparte ingang, sanitair etc.)
bureau, tapijt lamp en bureaustoel printerkast
boekenkast klappers.

Afschrijving en aanschaf van kantoormeubilair, -apparatuur en -behoeften.
Drukwerk (briefpapier, enveloppes, visitekaartjes e.d.)
Supplies (toner/inkt-cartridges)
Porti
Schoonmaakkosten

ICT:

Vaste telefoon op kantoor.
Mobiele telefoon.
PDA.

Gesprekskosten zakelijke gesprekken via de privételefoon.
Afschrijving en onderhoudskosten computer(s), laptop(s), scanner(s), printer(s) etc.
Digitale fotocamera
Fax printer scanner

Opneemapparatuur (MD/Ipod)
Gegevensdragers (cd's/cd-r's, geheugenkaarten)
Harde schijf
Geheugenkaarten

Vervoer, reis en verblijfkosten:

Afschrijving, onderhoudskosten, verzekering, brandstof, parkeerkosten, motorrijtuigenbelasting etc. van een auto op de zaak (die meestal wel leidt tot een bijtelling wegens privégebruik).
€0,19 per zakelijk gereden kilometer met je privéauto.

Chartervluchten, of deze nu wel of niet vele honderden euros in prijs verschillen.


Zakelijke treinreizen, taxikosten, strippenkaart etc.

TOLK , een bedrijfstolk
Fotograaf 
Tractaties


Autohuur

Taxi ritjes en tramritten
 
Representatie:

Lunch, diner, borrel etc. met zakenrelaties (tot een maximum van 80 (?) diners per jaar). Zakendiners en diverse zakendiners met directies consumpties, 5 sterren restaurants.

Relatiegeschenken (met mitsen en maren).

Cds en aanstekers met logo
gouden pen en kaarten

Marketing:

Website (ontwerp, hosting)

Reclame (betaalde vermelding Gouden Gids, Google Adwords e.d.)

Fiscale regelingen:

Investeringsaftrek

Zelfstandigenaftrek

Startersaftrek / willekeurig afschrijven

Ondersteuning /verplichtingen:

Accountant/adviseur/administrateur
Lidmaatschappen van beroeps/brancheverenigingen
Jaarlijkse inschrijving Kamer van Koophandel

Verzekeringen:

Auto op de zaak
Zakelijke inventaris (op kantoor, maar ook thuis)
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Kennis en ontplooiing:

Vakliteratuur (boeken, tijdschriften, online vakbibliotheek)
Zakelijk relevante opleidingen, cursussen e.d.
Congresbezoek

Beroepsspecifieke instrumenten en materialen:

Artiesten uiterlijke verzorging en theaterkleding

Internetabonnementen

(Brom)fiets? (die je i.p.v. een auto als zakelijk vervoermiddel gebruikt)

Versnaperingen en GRIEKS ETEN


*** *** ***1 opmerking:

  1. Wees blij dat we iemand hebben die wat vaker lacht. Rutte is een vrolijke kerel, maar daar wordt hij bijna op afgerekend. Heel wat beter dan dat altijd serieuze gezicht van zijn voorganger met zijn ingestudeerde antwoorden en oplossingen.
    Ook in Amerika hebben ze het al over Obama die veel lacht. Ja, en? Zou je Bush met zijn uitgestreken gezicht en rare, zinloze oorlogen weer terug willen?

    Een vrolijk iemand zit lekker in zijn vel. En als Rutte lekker in zijn vel zit, is hij goed in staat om de juiste beslissingen te nemen. Dat daar veel over gepraat moet worden tijdens diners, veel voor gereden en gevlogen moet worden, lijkt me duidelijk. Hij heeft ook een budget te besteden. Hij zal daar heus niet overheen gaan. Als dat gebeurt is er namelijk eindelijk weer nieuws voor de kranten en voor blogschrijvers, en daar zal Rutte wel voor oppassen.

    BeantwoordenVerwijderen

back to top