dinsdag 3 april 2012

LOI Opleidingen voor creatieve professionals


 Haar Knippen

Als gevolg van de macro economische ontwikkelingen en het feit dat meer mensen veel minder te besteden hebben, is in Nederland een trend ontstaan van steeds meer dingen zelf doen, en op een leuke manier leren te doen om op deze wijze een aardig bedrag uit te sparen.

Lijkt het je leuk om haar te kunnen knippen? en wil je geld besparen door je gezinsleden en de mensen uit je vriendenkring zelf te knippen?, dan is de cursus Haarknippen van LOI de perfecte keuze want in slechts zes maanden leer je de mooiste kapsels knippen bij mannen, vrouwen én kinderen.

Het lesmateriaal is helder van opzet.Stap voor stap krijg je de benodigde technieken onder de knie met handige hulpmiddelen en de DVD waarop alle technieken duidelijk worden gedemonstreerd en zo heb je het knippen in no time volledig in de vingers.

Voor wie is de cursus Haarknippen bestemd?
 

De cursus Haarknippen is bestemd voor iedereen die haren wil leren knippen, zoals bijvoorbeeld om zelf het haar van je partner en/of kinderen te kunnen knippen en veel kapperskosten uit te sparen, of omdat het je leuk lijkt om bij je vrienden/vriendinnen of kennissen creatieve kapsels te kunnen knippen.


Gratis LOI Beroepsinteressetest
Met deze beroepsinteressetest ontdek je welke beroepen en opleidingen goed bij jou passen. De test is gebaseerd op de interessetheorie van John L. Holland. De test bevat in totaal 84 vragen en is hiermee de nauwkeurigste, vrij toegankelijke interessetest, die op dit moment in Nederland op internet te vinden is

Je einddoel

Na de cursus Haarknippen knip je moeiteloos de mooiste kapsels bij mannen, vrouwen én kinderen en beheers je de verschillende kniptechnieken. Je kunt een passend kapsel kiezen bij verschillende gezichtsvormen en weet alles over haarproblemen en haarverzorging. Je kent verschillende manieren en producten om het haar modieus te stylen en weet je hoe je je materialen onderhoudt en schoonmaakt.

Inhoud van de cursus

Basismaterialen Materialen Basisbegrippen De kappersschaar De voorbereidingen Verschillende kniptechnieken Gezichtsvormen en haarkleuren Haarknippen bij mannen Haarknippen bij kinderen Speciale kniptechnieken Haartypes, haarverzorging en styling producten Stylen

Praktijkdag

De cursus Haarknippen is zeer praktijkgericht en dat betekent dat wat je leert je meteen gaat oefenen. Goed knippen leer je immers alleen door het veel te doen.

Tijdens de cursus volg je gratis een praktijkdag onder begeleiding van een professionele kapper. Hij of zij helpt je om de technieken nog beter onder de knie te krijgen. Deze dag is bovendien een leuke gelegenheid om je medecursisten te leren kennen.

Dit krijg je thuis.

Je ontvangt helder geschreven, lesmateriaal, met een duidelijke uitleg en veel foto’s en illustraties,opbergmappen om het materiaal overzichtelijk in op te bergen en de DVD waarin alle technieken stap voor stap worden gedemonstreerd.

Inhoud van het pakket

Oefenhoofd met tafelstatief Kappersschaar Kyone Coupeschaar Kyone Knipkam Kapmantel Nekkwast Spijkerborstel Verdeelklemmen Knipklemmen

Demonstratie-DVDInclusief praktijkdag met een professionele kapper 

Verder leren?

Wil je na de cursus Haarknippen nog meer leren over kapsels dan kan je de LOI-cursus Haarstyling gaan volgen.

Een cursus volgen, zo werkt het. 

Je gaat lekker thuis aan de slag en bestudeert eerst de leerstof en werkt vervolgens de opdrachten uit en die stuur je op naar je docent. Hij of zij geeft je dan feedback en al je vragen worden door de docent beantwoord.

LOI Campus

Via LOI Campus, de digitale leeromgeving op internet, vind je leuke en handige informatie voor je cursus en bovendien leg je hier heel gemakkelijk contact met je medecursisten en nog veel meer.

Toelatingseisen.

Voor deze cursus is geen vooropleiding nodig. Duur van de cursus is 6 maanden
Vraag de gratis proefles aan en bekijk het lesmateriaal

Haarknippen


Populaire Cursussen en Opleidingen
Opleiding ZZP-er voor creatieve professionals
Vakopleiding Payroll Services klassikaal
Praktijkdiploma ondernemer MKB
Spoedcursus Schuldhulpverlening
Spoedcursus Arbeids- en organisatiepsychologie
Spoedcursus Basisopleiding SPW 3 Kinderopvang
Spoedcursus Management in de gezondheidszorg
Uiterlijke verzorging en styling opleidingen
Cursus Zelf mode maken
Spoedcursus Visagie (basis)
Cursus IT Service Management Foundation based on ISO/IEC 20000
Cursus Linux
Cursus NIMA Communicatie A
Cursus Eigen webwinkel starten
Google AdwordsCursus Massage
Cursus Natuurlijk genezen
Cursus Gewichtsconsulent
Cursus Haarstyling
Vakdiploma Schoonheidsspecialist
Vakopleiding Nagelstyling
Cursus Sportmassage
Cursus Kennis- en informatiemanagement
Cursus Ruby on rails
Cursus Powerpoint
Cursus Speed learning (snel leren)
HBO deelprogramma Digitale media klassikaal
University opleidingen
Kies bij de LOI uit 24 Taalcursussen!
HBO-deelprogramma Ondernemen voor vertalers
HBO Marketing
HBO Vastgoed en makelaardij
HBO deelprogramma Agile Software Development klassikaal
ICT- Security
Cursus Ondernemer taxivervoer
Journalistiek en nieuwe media klassikaal
Cursus Schrijven voor het web
Cursus Prince2® Foundation
Cursus Leidinggeven
Management en organisatie voor de managementassistent (i.s.m. Schoevers)
MBO Verpleegkunde – Chronisch zieken
Hobbycursus Film en fotografie
MBO Onderwijs opleidingen
Opleiding WFT Beleggen A
ICT- Gamedesigner
Cursus Recruitment Marketing
Cursus Interculturele communicatie
Cursus Ontwikkeling van je kind
Cursus Voeding voor je kind Gratis kennismaken


Tags

LOI Lijkt het je leuk om haar te kunnen knippen? en wil je geld besparen door je gezinsleden en de mensen uit je vriendenkring zelf te knippen?, dan is de cursus Haarknippen van LOI de perfecte keuze.  Bij LOI.nl bepaalt u zelf hoe u studeert en kunt u kiezen voor thuis studeren met begeleiding via internet en geniet U alle flexibiliteit om te studeren waar en wanneer het u uitkomt.

University, HBO-studies, HBO-cursussen (korte cursussen op HBO-niveau), cursussen, taalcursussen, hobbycursussen, Audiocursussen (lesmateriaal staat volledig op cd) alles is mogelijk.

Wilt u meer interactie en regelmaat, dan kunt u bij de LOI opleidingen klassikaal volgen,maar dan slimmer en helemaal van nu want de Kwaliteit is de LOI onderscheidende factor en wordt bereikt door voorop te lopen in het vernieuwen van onderwijsmethoden, en ook aan de kleintjes is gedacht,

LOI Kidzz verzorgt diverse cursussen speciaal voor kinderen tussen de 8 en 14 jaar, waaronder een typecursus en een cursus Engels, De uitingen van  LOI Kidzz spreken een heel eigen doelgroep aan, te weten ouders van kinderen tussen de 8 en 14 jaar LOI Kidzz presenteert haar cursussen als leerzaam en vooral heel leuk. De vaardigheden die kinderen leren door de cursussen leveren een belangrijke bijdrage aan de resultaten op school.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top