U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

woensdag 4 april 2012

VISA International Card ServicesDe zakelijke creditcard voor u:

De World Card Business is de zakelijke creditcard van International Card Services. De World Card Business biedt u optimaal betaalgemak en een uitstekende service, 24/7 en overal ter wereld. Met deze betrouwbare creditcard zit uw bedrijf altijd goed!

image ,

World Card Business


  • Wereldwijd betaalgemak
  • Exclusieve service
  • Bescherming en Preventie
  • Optimale controle

Voor wie?

De World Card Business en World Card Business Gold zijn zowel geschikt voor kleine, middelgrote als grote bedrijven. Het is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en u kunt rekenen op een uitstekende service dankzij de speciale ICS Business Card Servicedesk. Of uw bedrijf nu 1, 6 of 50 creditcards afneemt, u en/of uw medewerkers genieten van alle voordelen van de World Card Business.


Extra voordelen VISA World Card Business Gold

Kiest u voor de World Card Business Gold dan kunt u naast bovenstaande voordelen rekenen op een aantal extra’s. Zo zit er bij deze Card een Doorlopende Reisverzekering waarmee u wereldwijd bent verzekerd tijdens uw zakelijke en privéreizen. Vrijwel al uw aankopen zijn bovendien 365 dagen lang verzekerd met de gratis Aankoopverzekering van ICS. Zo heeft u uw zaken en reizen nog beter geregeld.


Voordelen:

‘s Werelds meest geaccepteerde zakelijke creditcards
De speciale ICS Business Card Servicedesk staat garant voor snelle en persoonlijke service, 24 uur per dag, 7 dagen per week
De World Card Business staat op naam van het bedrijf. Zakelijk gemaakte kosten zijn goed in de gaten te houden en overzichtelijk op te geven aan de belastingdienst
De bestedingslimiet kan per creditcard worden afgestemd
Geen problemen meer met het voorschieten van geld aan werknemers of het regelen van declaraties
Met de Card betaalt uw bedrijf altijd achteraf.
Gratis Aansprakelijkheidsverzekering om misbruik van de Card door Card-houders te voorkomen
Bij aanvraag van meer dan vijf creditcards heeft uw bedrijf recht op kwantumkorting*


*Deze kwantumkorting geldt niet voor de World Card Business Gold
Visa The World Card is een creditcard van ICS: de grootste creditcard uitgever van Nederland,en werelds meest geaccepteerde creditcard en een must-have voor iedereen die op reis gaat.

De World Card is nu het eerste jaar compleet gratis! Bovendien krijgt U bij aanschaf van VISA de World Card ,een Lonely Planet reisgids naar keuze cadeau.

TagsVisa de World Card is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en daarom een must-have voor iedereen die op reis gaat. De World Card Business en World Card Business Gold zijn zowel geschikt voor kleine, middelgrote als grote bedrijven. Het is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en u kunt rekenen op een uitstekende service dankzij de speciale ICS Business Card Servicedesk. Of uw bedrijf nu 1,6 of 50 creditcards afneemt, u en/of uw medewerkers genieten van alle voordelen van de World Card Busines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top