woensdag 4 april 2012

VISA International Card ServicesDe zakelijke creditcard voor u:

De World Card Business is de zakelijke creditcard van International Card Services. De World Card Business biedt u optimaal betaalgemak en een uitstekende service, 24/7 en overal ter wereld. Met deze betrouwbare creditcard zit uw bedrijf altijd goed!

image ,

World Card Business


  • Wereldwijd betaalgemak
  • Exclusieve service
  • Bescherming en Preventie
  • Optimale controle

Voor wie?

De World Card Business en World Card Business Gold zijn zowel geschikt voor kleine, middelgrote als grote bedrijven. Het is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en u kunt rekenen op een uitstekende service dankzij de speciale ICS Business Card Servicedesk. Of uw bedrijf nu 1, 6 of 50 creditcards afneemt, u en/of uw medewerkers genieten van alle voordelen van de World Card Business.


Extra voordelen VISA World Card Business Gold

Kiest u voor de World Card Business Gold dan kunt u naast bovenstaande voordelen rekenen op een aantal extra’s. Zo zit er bij deze Card een Doorlopende Reisverzekering waarmee u wereldwijd bent verzekerd tijdens uw zakelijke en privéreizen. Vrijwel al uw aankopen zijn bovendien 365 dagen lang verzekerd met de gratis Aankoopverzekering van ICS. Zo heeft u uw zaken en reizen nog beter geregeld.


Voordelen:

‘s Werelds meest geaccepteerde zakelijke creditcards
De speciale ICS Business Card Servicedesk staat garant voor snelle en persoonlijke service, 24 uur per dag, 7 dagen per week
De World Card Business staat op naam van het bedrijf. Zakelijk gemaakte kosten zijn goed in de gaten te houden en overzichtelijk op te geven aan de belastingdienst
De bestedingslimiet kan per creditcard worden afgestemd
Geen problemen meer met het voorschieten van geld aan werknemers of het regelen van declaraties
Met de Card betaalt uw bedrijf altijd achteraf.
Gratis Aansprakelijkheidsverzekering om misbruik van de Card door Card-houders te voorkomen
Bij aanvraag van meer dan vijf creditcards heeft uw bedrijf recht op kwantumkorting*


*Deze kwantumkorting geldt niet voor de World Card Business Gold
Visa The World Card is een creditcard van ICS: de grootste creditcard uitgever van Nederland,en werelds meest geaccepteerde creditcard en een must-have voor iedereen die op reis gaat.

De World Card is nu het eerste jaar compleet gratis! Bovendien krijgt U bij aanschaf van VISA de World Card ,een Lonely Planet reisgids naar keuze cadeau.

TagsVisa de World Card is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en daarom een must-have voor iedereen die op reis gaat. De World Card Business en World Card Business Gold zijn zowel geschikt voor kleine, middelgrote als grote bedrijven. Het is ’s werelds meest geaccepteerde creditcard en u kunt rekenen op een uitstekende service dankzij de speciale ICS Business Card Servicedesk. Of uw bedrijf nu 1,6 of 50 creditcards afneemt, u en/of uw medewerkers genieten van alle voordelen van de World Card Busines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top