woensdag 9 mei 2012

Vacatures in LeeuwardenZZP Vacatures LeeuwardenFreelance Opdrachten LeeuwardenVVB Reguliere Banen LeeuwardenBijbanen in LeeuwardenPart Time Werken in LeeuwardenTags

Vacatures in Leeuwarden, Op deze pagina staan alle vacatures in Leeuwarden, ZZP en Freelance Opdrachten in Leeuwarden, VVB Banen in Leeuwarden,bijbanen in Leeuwarden, part-time vacatures in Leeuwarden,Full time vacatures in Leeuwarden,VVB Freelance Markt Vacatures in Leeuwarden *tip * maak handig gebruik van Freelance Markt VVB Vacature Zoekdienst, de grootste van heel het internet en vind snel de baan van uw leven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top