vrijdag 12 oktober 2012

Microsoft brengt Europa naar de cloud

Microsoft brengt Europa naar de cloudDe resultaten zijn indrukwekkend: Microsoft Cloud Computing schept in de komende drie jaar wereldwijd bijna 14 miljoen nieuwe banen – waarvan twee miljoen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Volgens het analysebedrijf ICD (onderzoek in opdracht van Microsoft) kunnen de opbrengsten van de Cloud innovatie tegen 2015 tot 825 miljard euro (($ 1.1 biljoen)) per jaar opbrengen. Gecombineerd met Cloud opbrengsten zorgt dit voor belangrijke organisatorische beleggingen en extra werk.Wat betekent dit voor de bedrijven?Doordat bedrijven efficiënter werken dankzij Cloud Computing, kunnen ze investeren in personeel in de velden sales, finance, product en marketing. Met als gevolg dat werknemers hun productiviteit en samenwerking kunnen maximaliseren. Microsoft Office 365 kan bedrijven in mobiele kantoren doen veranderen waarbij ze de werknemers wereldwijde toegang geven tot gedeelde e-mail, kalenders en documenten.

De professionele oplossing

Nooit eerder was het zo eenvoudig om over te stappen op een zakelijk e-mail adres. Met Office krijg je zakelijke e-mail adressen met jouw zakelijke domeinnaam en een professionele omgeving met de functionaliteiten die je helpen met het bijhouden van je contacten, delen van agenda en je toegang bieden tot alle middelen vanaf elke plek. Met je PC, browser, Mac en smartphone kun je nu bij al jouw e-mail, agenda en documenten. Naast deze functionaliteiten krijg je met Office een eigen website zodat je vanaf het eerste moment professioneel kunt ondernemen. Office geeft je de rust om te ondernemen.

Wat is het?

Microsoft Office is een kant-en-klaar pakket van online diensten. Van al jouw vertrouwde Office programma's kun je nu online gebruik maken. Je kunt e-mailen met Exchange en Outlook, documenten delen met SharePoint en online vergaderen met Lync. Dezelfde software die grote bedrijven ook gebruiken, alleen nu beschikbaar voor een vast bedrag, gehost en beveiligd door Microsoft. Je betaalt slechts voor wat je gebruikt en wanneer jouw bedrijf groeit kun je makkelijk uitbreiden door nieuwe medewerkers toe te voegen.

Office 365 is de ideale clouddienst; daardoor ben je ook onderweg productief. Je hebt vanaf nu altijd je kantoor bij je:

Je krijgt professionele e-mail en agenda die je kunt raadplegen via Outlook, webbrowser en telefoon.

Met Office Web Apps (Word, Powerpoint, Excel en OneNote) maak en bewerk je online documenten en kun je deze centraal opslaan. Zonder Office op je PC te hoeven installeren.

Met SharePoint online kun je bestanden veilig, centraal opslaan en delen.

Met Lync geef je online presentaties aan andere ZP'ers, deel je je bureaublad en vergader je inclusief videobeelden.

Je krijgt de mogelijkheid tot het maken van een professionele website zonder te betalen voor extra hostingkosten.


Maak optimaal gebruik van Office

Maak optimaal gebruik van Office 2010

 

Nu tijdelijk inclusief Office 2010 online trainingen


Microsoft Store


Wilt u uw bureaublad aan uw persoonlijke voorkeuren aanpassen? Uw werk beveiligen met automatische netwerkback-ups? U kunt in ongeveer 10 minuten overstappen op een krachtiger versie van Windows 7 zonder aan uw bestanden of instellingen te komen.

 

Stap over op een krachtigere versieOntwikkelaars + ontwerpers

Maak snel zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit uit  de ultieme bron voor IT-professionals


Expression 4,
Visual Studio 2010,
TechNet 2010
Visual Studio LightSwitch 2011

Visual Studio 2010 ProfessionalStudio 2010 Professional is het essentiële hulpprogramma voor personen die basis ontwikkeltaken uitvoeren. Het vereenvoudigt het maken, opsporen van fouten en implementeren van toepassingen op een groot aantal verschillende platforms, waaronder SharePoint en de Cloud. Visual Studio 2010 Professional wordt geleverd met ingebouwde ondersteuning voor test-gestuurde ontwikkeling en foutopsporingsprogramma's die oplossingen met hoge kwaliteit helpen garanderen.

Visual Studio LightSwitch 2011

Bedrijfstoepassingen bouwen is nog nooit zo makkelijk geweest

Microsoft Visual Studio LightSwitch biedt u een eenvoudigere en snellere manier om zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit te maken voor uw desktop en de cloud. Als u LightSwitch gebruikt, kunt u ontwerpen, bouwen, een toepassing testen en snel informatie overdragen aan andere gebruikers.

U kunt snel fantastisch uitziende zakelijke toepassingen van hoge kwaliteit voor uw desktop en de cloud maken en implementeren
 
Microsoft Visual Studio LightSwitch 2011 is een flexibel ontwikkelingsprogramma waarmee ontwikkelaars van alle niveaus snel fantastisch uitziende zakelijke toepassingen kunnen maken en implementeren voor de desktop en de cloud. Met tijdbesparende hulpprogramma’s en sjablonen en een intuïtieve ontwikkelomgeving versnelt Visual Studio LightSwitch de ontwikkeling en verkleint de complexiteit van alles, van softwareontwerp tot Windows Azure-cloudontwikkeling. Met Visual Studio LightSwitch is het nu eindelijk mogelijk om betaalbare, schaalbare, aangepaste softwareoplossingen te maken die de gaten dichten tussen bestaande systemen en gegevens, en die uitgebreide, gebruiksvriendelijke weergaven van uw zakelijke gegevens bieden.


Expression Studio 4 Ultimate

Ontwerphulpmiddelen voor Silverlight, .NET & het web
Expression Studio 4 Ultimate opent een nieuwe wereld van mogelijkheden. De professionele ontwerptools geven u de vrijheid uw visie tot werkelijkheid te maken. Of u nu op standaarden gebaseerde websites of van het bureaublad afspringende pagina’s ontwerpt, of ontwerpt met Silverlight.


TechNet-abonnementen

De hoogwaardige bron voor IT-professionals


TechNet-abonnementen is een abonnement dat hoogwaardige technische hulpbronnen levert waarmee IT-professionals software efficiënt kunnen evalueren en testen, en problemen met de software kunnen oplossen. Krijg toegang tot volledige versies van Microsoft-software, zonder tijds- of functiebeperkingen, professionele hulp met 24 uur per dag, 7 dagen per week Online Concierge Chat, en toegang tot Beheerde forums.

EntertainmentXbox 360 is meer games, amusement en plezier

Nu verkrijgbaar, klaar voor morgen met een splinternieuwe slankere machine met ingebouwde Wi-Fi om eenvoudiger verbinding te kunnen maken met de wereld van amusement op Xbox LIVE, waar HD-films en tv in een oogwenk worden gestreamd. Dankzij de enorme harde schijf heb je meer dan voldoende ruimte voor al je favoriete games en films.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Freelancers Gezocht

back to top