vrijdag 5 oktober 2012

ZZP-kortingspas voor maximaal voordeel

ZZP-kortingspas ZZPpas ZZPkorting

Beste ondernemers,


ZZP-Kortingspas vind het van groot belang dat u uw onderneming op de juiste manier start en dat uw onderneming winstgevender word door het bieden van provisieloze verzekeringen, een collectieve zorgverzekering, voordeliger tanken , het voordelig laten afhandelen van uw administratie en optimale kostenbesparing door samenwerking en het koppelen van een groot aantal bedrijven zodat u optimaal kunt besparen en van extra voordelen kunt genieten op het gebied van:

Auto en reizen
Boekhoudkantoren, Juridisch
Bouw en doe het zelf
Diensten, Training, Workshops
Flexwerkplekken, Kantoor
Horeca, Eten en drinken
Kleding, Sport en vrije tijd
Telecom
Verzekering en geldzaken
Webdesign, electronica, computers
Woning en inrichting
Zorg en zorg gerelateerd

Wilt u ook honderden tot zelfs duizenden euro's besparen?


roosje Vraag vandaag nog de ZZP-Kortingspas aan


Freelance Nederland groeit explosief.

Nederland kent een groeiend aantal ZZP-ers.De schattingen variëren tussen de zeshonderdduizend en anderhalf miljoen.Elke dag vinden duizenden opdrachtgevers kwalitatief goede freelancers voor de realisatie van hun projecten.

De explosieve groei van het aantal opdrachtgevers en daarmee méér beschikbare opdrachten voor freelancers wordt met succes ingevuld door Freelance Nederland, de grootste Freelance Marktplaats van Nederland.

Door vele initiatieven, kwaliteit, toegevoegde waarde, gebruikersvriendelijkheid en laagdrempeligheid van Freelance Nederland werd een fenomenale groei van het aantal leden bereikt.

In kwartaal 1 van 2012 werd de magische grens van 200.000 gebruikers bereikt.
Elke week schrijven zich meer dan 700 nieuwe leden in. Het aantal opdrachten is verder opgelopen naar 3100 per maand en bedraagt 160 of meer per dag.
roosje Eendracht maakt macht


Vergeet niet om andere zzp-ers en bedrijven op de hoogte te brengen van de unieke voordelen van Freelance Nederland en de ZZP-kortingspas zodat ook zij kunnen profiteren van maximaal voordeel.


Tags

ZZP-kortingspas, ZZPkorting, zzpkortingspas,ZZPacties, ZZPvoordeelpas,ZZPvoordeel,voordeliger tanken, besparen op ondernemerskosten, winstverhoging door kostenbesparing, samenwerking grote bedrijven voor optimale kostenbesparing, gratis lid worden van Freelance Nederland,de grootste ZZP Vacature Marktplaats van Nederland, ZZPgroei-index, freelance-korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top