U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

vrijdag 5 oktober 2012

ZZP-kortingspas voor maximaal voordeel

ZZP-kortingspas ZZPpas ZZPkorting

Beste ondernemers,


ZZP-Kortingspas vind het van groot belang dat u uw onderneming op de juiste manier start en dat uw onderneming winstgevender word door het bieden van provisieloze verzekeringen, een collectieve zorgverzekering, voordeliger tanken , het voordelig laten afhandelen van uw administratie en optimale kostenbesparing door samenwerking en het koppelen van een groot aantal bedrijven zodat u optimaal kunt besparen en van extra voordelen kunt genieten op het gebied van:

Auto en reizen
Boekhoudkantoren, Juridisch
Bouw en doe het zelf
Diensten, Training, Workshops
Flexwerkplekken, Kantoor
Horeca, Eten en drinken
Kleding, Sport en vrije tijd
Telecom
Verzekering en geldzaken
Webdesign, electronica, computers
Woning en inrichting
Zorg en zorg gerelateerd

Wilt u ook honderden tot zelfs duizenden euro's besparen?


roosje Vraag vandaag nog de ZZP-Kortingspas aan


Freelance Nederland groeit explosief.

Nederland kent een groeiend aantal ZZP-ers.De schattingen variëren tussen de zeshonderdduizend en anderhalf miljoen.Elke dag vinden duizenden opdrachtgevers kwalitatief goede freelancers voor de realisatie van hun projecten.

De explosieve groei van het aantal opdrachtgevers en daarmee méér beschikbare opdrachten voor freelancers wordt met succes ingevuld door Freelance Nederland, de grootste Freelance Marktplaats van Nederland.

Door vele initiatieven, kwaliteit, toegevoegde waarde, gebruikersvriendelijkheid en laagdrempeligheid van Freelance Nederland werd een fenomenale groei van het aantal leden bereikt.

In kwartaal 1 van 2012 werd de magische grens van 200.000 gebruikers bereikt.
Elke week schrijven zich meer dan 700 nieuwe leden in. Het aantal opdrachten is verder opgelopen naar 3100 per maand en bedraagt 160 of meer per dag.
roosje Eendracht maakt macht


Vergeet niet om andere zzp-ers en bedrijven op de hoogte te brengen van de unieke voordelen van Freelance Nederland en de ZZP-kortingspas zodat ook zij kunnen profiteren van maximaal voordeel.


Tags

ZZP-kortingspas, ZZPkorting, zzpkortingspas,ZZPacties, ZZPvoordeelpas,ZZPvoordeel,voordeliger tanken, besparen op ondernemerskosten, winstverhoging door kostenbesparing, samenwerking grote bedrijven voor optimale kostenbesparing, gratis lid worden van Freelance Nederland,de grootste ZZP Vacature Marktplaats van Nederland, ZZPgroei-index, freelance-korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top