donderdag 3 oktober 2013

samen-kom-je-verder-gratis-seminar-voor-zzpers


Rabobank Rijn en Veenstromen brengt ondernemers bijeen bij de Boerinn op 24 September 13.00 uur. Een gratis seminar voor ZZP-ers.


Hoe kun je je positie als ZZP-er of starter versterken? Hoe zorg je ervoor dat je vindbaar bent én blijft voor opdrachtgevers? Waar haal je de motivatie vandaan om te blijven ondernemen? Dit en veel meer komt aan de orde tijdens het seminar 'Samen kom je verder', een co-creatie van Rabobank Rijn en Veenstromen en ZOOOM (ZZP Collectief Woerden). 

Een inspirerende middag vol kennis, tips en contacten, gepresenteerd door Bart van den Belt, spreker, trainer én ondernemer. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdagmiddag 24 september aanstaande bij De Boerinn in Kamerik.

Tijdens het seminar ontvang je informatie om als ZZP-er en/of starter succesvol je bedrijf te voeren. Na een prikkelende plenaire sessie kun je deelnemen aan workshops over de marketing-P’s: Product, Plaats, Promotie en Prijs. Je kunt je aanmelden voor twee workshops.

De bijeenkomst start om 13.00 uur en duurt tot omstreeks 18.00 uur! 

Wil jij zakelijk het verschil maken, meld je dan snel gratis aan: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/rv/nieuws/items/seminar_samen_kom_je_verder


Het delen van dit bericht met je netwerk is toegestaan, immers, samen kom je verder!

lees ook>>>>

65 000 handtekeningen tegen zzp plannen Rutte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top