donderdag 3 oktober 2013

ZZP-ers moeten steeds vaker en verder reizen
De zzp’er  moet steeds meer en verder reizen om opdrachten te krijgen. Dit blijkt uit het onderzoek  “Vervoer & mobiliteit” van  ZZP Barometer in samenwerking met Volkswagen, afgenomen onder 1.732 freelancers en zzp’ers in Nederland.


Voor 42,3% van de zzp’ers is het werkgebied – de straal van kilometers gemeten vanaf de woonplaats – het afgelopen jaar bovendien verder toegenomen.Maandelijks interview met Jeroen Sakkers, met Victor Mundi initiatiefnemer van structurele onderzoeksmonitor ZZP Barometer, in BNR Zaken met Frits Huffnagel. Deze maand is het thema "Vervoer & mobiliteit".

De gemiddelde Zzp’er reist 106 minuten per dag en het werkgebied neemt voor 42,3% van de zzp’ers toe.
Gemiddeld is de zzp’er meer dan €220,00 per maand kwijt aan brandstofkosten. 45,2% is van plan het komend jaar te besparen op reiskosten. 75 procent declareert reiskosten  waarvan een derde bij zowel eigen bedrijf als de opdrachtgever. 60,4% berekent reiskosten via zijn uurtarief door aan de opdrachtgever.

STRATO LivePages
Met meer dan 1,4 miljoen klanten in zes Europese landen is STRATO de op één na grootste hostingprovider in Europa. In twee eigen datacenters beheert STRATO 50.000 servers met vier miljoen domeinen. De Duitse TÜV controleert en bevestigt elk jaar met het ISO 27001 certificaat, dat websites, servers en webshops veilig en beschikbaar zijn.

bron :  ZZP Barometer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top