U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

maandag 16 maart 2015

Meer zakelijk succes met connectbn club
Welkom bij ConnectBN Club

SLUIT JE NU OOK AAN BIJ DE CONNECTBN CLUB!..

De  ConnectBN businessclub is de ideale plek waar de ondernemer centraal staat en niet de netwerkorganisatie. Alles draait bij ConnectBN om de leden, wij stellen ondernemers aan elkaar voor, delen kennis en brengen elkaar in contact met ieders netwerk. Centraal staan vertrouwen, het delen en gunnen van business en kennis met als doel elkaars ambassadeurs te worden. Iedere eerste donderdagavond van de maand komen we samen vanaf 19.30 uur tot 23.00 uur in Eindhoven.

De ConnectBN Club is een laagdrempelig en effectief netwerk, waar iedere ZZP-er, MKB-er, stichting, vereniging, grote ondernemer, multinational en zelfs de gepensioneerde ondernemer lid kan worden. Meld je nu ook aan als Club lid of als partner of VIP Partner en bouw ook mee aan een sterk netwerk!
Kortom. Een aangename en formele of informele sfeer geheel gericht op ontspannen netwerken. ‘Work & Pleasure’ is in deze tijden de sleutel tot ons en uw succes. Wij nodigen U dan ook heel graag uit, om ook kennis te maken op één van onze ConnectBN Club Business Meetings onder het genot van een heerlijk drankje. Let´s now connect all together! Youré are invited by the ConnectBN.Club!

Zie onze LinkedIn group: http://nl.linkedin.com/groups?gid=5183243
Zie onze Twitter : https://www.twitter.com/connectbnclub
Zie onze Facebookpage: https://www.facebook.com/ConnectBNN
Zie onze LinkedIn page:  https://www.linkedin.com/groups?home&gid=3607364&trk=anet_ug_hm

ConnectBN™ - Connecting People in Business!
ConnectBN onderscheidt zich van andere businessclubs/-netwerken door het organiseren van events waarbij de bezoeker aan het netwerkevent wordt voorgesteld aan ondernemers waarmee hij of zij heel graag wil connecten. Onze netwerkevents zijn stijlvol en worden steeds op een verrassende locatie en setting georganiseerd. U vindt bij ConnectBN dan ook altijd een eerste klas businessnetwerk. Onze ConnectBN dresscode; (business style). Onze netwerkevents zijn altijd, stijlvol en spraakmakend en worden altijd heel druk bezocht. Alle members en partners en sponsors en hun introducee's ontmoeten u graag tijdens onze upcoming netwerkevents. Connect Business Network "De ondernemers businessclub Zuid". Info zie: www.connectbn.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top