U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

woensdag 1 april 2015

petitie tegen verhoging btw tarief naar 21 %Btw-tarief gaat terug naar 21%


freelance petitiesstaatsschuld- 450-miljard euro door rutte beleid

Nederland is door het beleid van Rutte  de triple A-rating kwijt. Dat  maakte Standard & Poor’s – een van de grote drie kredietwaardigheidsbeoordelaars – bekend. Nederland degradeerde  van AAA naar AA+.Petities voor verlaging van de BTW

De verlaagde BTW moet worden gehandhaafd ,Teken daarom de petitie tegen de verhoging van de BTW naar 21 % per juli 2015. In deze petitie word ook verzocht de regelgeving voor alle zzpers te versoepelen en de belasting te verlagen  om een einde te maken aan de oneerlijk hoge belasting ten opzichte van de zzpers in andere EU landen.


In 2013 waren er een paar goede beslissingen. Het btw-tarief werd per 1 maart 2013 voor de arbeidskosten tijdelijk verlaagd van 21% naar 6% en die verlaging moest de bouw- en woningmarkt en de bouwsector steunen en een flinke impuls geven. Maar om nog gebruik te kunnen maken van het lage BTW tarief, moeten de werkzaamheden nu ineens weer voor 1 juli 2015 worden afgerond. Voor werkzaamheden die na 30 juni 2015 worden afgehandeld, geldt het oude dure btw-tarief van 21 procent weer en dat is onacceptabel. Het tarief van 21 procent geldt ook als er voor 1 juli 2015 de vooruitbetalingen zijn gedaan voor werkzaamheden die na 30 juni 2015 worden afgewerkt.

Het lage 6% btw-tarief blijft  na 30 juni 2015 van kracht op het schilderen en stukadoren van woningen die ouder zijn dan 2 jaar en het aanbrengen van isolatiematerialen aan de huizen, maar dat zijn geen echter geen tijdelijke verlaagde tarieven. Het is dus werkelijk onacceptabel dat er een eind komt aan het verlaagde btw-tarief want dat gaf nou juist een noodzakelijke impuls aan het onderhoud in de particuliere sector. Vele ZZP’ers hebben het verlaagde tarief hard nodig om in tijden van crisis het hoofd boven water te houden. De maatregel was aangekondigd voor 12 maanden, maar werd ondanks de stroom aan protesten slechts verlengd met 6 maanden tot 1 juli 2015.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top