U kunt via >>> Docteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

donderdag 18 februari 2016

#zzp teken de petitie
Beste ZZP'ers,

Zoals u allen wellicht weet moeten alle zzpers vanaf 1 mei 2016 in plaats van beschikken over een VAR, overeenkomsten sluiten met iedere opdrachtgever voor elke klus die ze uitvoeren. Door deze ondernemers te belasten met onnodig veel bewijslast wordt het werk belemmerd en het probleem van schijnzelfstandigheid niet opgelost.

Wij


ZZP'ers van Nederland


constaterendat ons vanaf 1 mei 2016 een onnodige hoeveelheid papierwerk en bewijslast wordt opgelegd, die het werken als ZZP'er enkel belemmeren in plaats van bevorderen. De aanstaande werkwijze met overeenkomsten die wij dienen op te stellen en vooraf te laten keuren door de Belastingdienst is veel te omslachtig en gaat het probleem van schijnzelfstandigheid niet oplossen.

en verzoekenDe Minister van Financiën het plan DBA te herzien en de voorwaarden aan een overeenkomst aanzienlijk te vereenvoudigen. Voorts dienen alle ZZP'ers beter te worden geïnformeerd door de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën over de nieuwe wet. Niet enkel via een bericht op de eigen website of andere media, maar in een persoonlijk bericht. Voor alle branches waarin ZZP-ers actief zijn, dient een voorbeeldovereenkomst beschikbaar te zijn.

TEKEN HIER DE PETITIE


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

back to top