donderdag 30 maart 2017

#ZZP Kieskompas Twitter nieuwsZZPKieskompas @ZZPKiest Informatief | Onafhankelijk | Voor en door ondernemers zonder personeel Initiatief van @ZiPconomy en http://Zwerm.Online

De antwoorden van ZZP-ers  in Kieskompas leveren interessante inzichten op zoals over  'Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (DBA) . De aanpak door de overheid per sector wordt slechts ondersteund door 43% van de stemmers.
Inzake 'Arbeidsongeschiktheid voor Zelfstandigen' blijkt dat het merendeel dit zelf wil regelen. Ook hier reageren veel Zelfstandige met geen mening dan wel neutraal. Vooral de Zelfstandige Professional in de ICT, Finance en zakelijke dienstverlening willen dit zelf regelen.

ZZPkieskompas  helpt U  inzicht te krijgen in de verkiezingsprogramma's. Voor een goede beeldvorming is meer informatie aanbevolen. Freelance.nl faciliteert, als sponsor, de themasite voor ZZP-ers: ZZPkieskompas.


G Suite promotion coupon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top