zondag 6 oktober 2019

Forum voor Democratie -#FVD nationale oproep






Alleen al volgend jaar zal het kabinet meer dan tien miljard euro over de balk smijten voor nep 'duurzame energie'. Rutte III is Klaver I. Terwijl China op hoog tempo kolencentrales bouwt, bloedt de Nederlandse burger voor miljarden verslindend en onbetaalbaar klimaatbeleid.


#FVD wil dat dit stopt; we moeten geen geld in de bodemloze klimaatput storten, maar bijvoorbeeld de schenk- en erfbelasting afschaffen om zo de lasten voor de Nederlandse burger te verlagen. Https://fvd.nl/word-lid

Het waardeloze Kabinet Rutte beloofde lagere belastingen en een stijgende koopkracht maar alle beloften werden niet waargemaakt wegens kartel corruptie, en ongewenst peperdure projecten  zoals: de massale immigratie, klimaatbeleid en Europese eenmaking. FVD staat voor een totaal ander wereldbeeld. Zij komen op  voor een sterk welvarend vrij en souverein Nederland  met prima handels betrekkingen met de HELE wereld. De toekomst behoort niet aan de vrijheid beperkende fasciste Merkel en haar Elite bende die Nederland benadeelt, beknot en besteelt voor de Miljarden, maar aan de patriotten en alle Nederlanders die ons land en de komende generaties na de uittreding uit de beknottende EU, de beste toekomst gaan geven die alle Nederlanders,jong en oud voor de volle 100 procent verdienen !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top