maandag 28 oktober 2019

Forum voor Democratie -FVD






De EU wil dat Nederland ieder jaar 50% meer gaat betalen. Nu betalen we al 5 miljard per jaar. We zijn de grootste netto-betaler per hoofd van de bevolking. Maar als het aan de EU ligt, moet Nederland voortaan 7.5 miljard per jaar betalen.



In Den Haag bepleiten VVD en CDA terughoudendheid, maar in Brussel tekenen ze altijd bij het kruisje. FVD niet. Wij blijven tegen de uitdijende EU strijden, die onze welvaart opslokt en onze grenzen opent. https://fvd.nl/ja


Nederland word steeds armer agv Rutte beleid. (-40 %  sedert 2009)

Nederlandse Economie in het slop agv Ruttes Belastingverhogingen







De cijfers van de Economische groei tonen een marginale groei in Nederland die omgerekend  neerkomt op  extreem hogere belasting druk  en krimp van de NL economie  sinds Rutte aan de macht kwam . Van enige groei is agv Rutte beleid geen enkele sprake. Economen noemen Ruttes uitspraken  leugens. Met de huidige extreem hoge belastingdruk heeft Nederland dringend behoefte aan en recht op betere publieke voorzieningen, en herverdeling op Scandinavisch niveau.


RUTTE KLAVER JETTEN KNOT LASTER OFFENSIEF TEGEN OUDEREN
 
Zonder enige argumentatie verklaarde Klaas Knot namens rutte dat de vergrijzing een belangrijkere oorzaak van de lage rente is dan het beleid van de ECB. Rutte en Knot voeren met Klaver en Jetten een lastercampagne  om ouderen tot zondebokken te maken, om jongeren tegen ouderen op te zetten; om op die wijze in de nabije toekomst over te kunnen gaan tot:- het verder fiscaliseren of verlagen van de AOW;- het plunderen van de pensioenfondsen; - het afbouwen van zorg aan ouderen boven een bepaalde leeftijd.
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top