zondag 13 november 2011

Cursus Ondernemen in de Fysiotherapie






Ondernemen in de fysio

Ondernemen in de Fysiotherapie  behandeld alles wat een ondernemer in de fysiotherapie moet weten om van zijn praktijk een succesvolle onderneming te maken.

Alle kanten van het ondernemerschap worden belicht en toegelicht vanuit de praktijk van de analyse van de zorgmarkt tot aan het strategisch management, van communicatie tot ICT en de verzekeringen.

Het boek is speciaal geschreven voor fysiotherapeuten met (interesse in) een onderneming in de eerste lijn en uitstekend geschikt als studieboek voor studenten fysiotherapie die zich willen verdiepen in het ondernemerschap als onderdeel van het beroepscompetentieprofiel.

Prikkelende vragen aan het einde van Ondernemen in de Fysiotherapie  verwijzingen naar recente literatuur en websites helpen student maar ook meer ervaren fysiotherapeuten in loondienst die overwegen om voor zichzelf te beginnen.

Het is een handig en inspirerend boek voor iedere fysiotherapeut met een eigen onderneming geschreven door doorgewinterde ondernemers in de fysiotherapie die graag hun kennis en ervaring delen.

De redactie heeft nauw samengewerkt met gastauteurs die de dagelijkse praktijk van het ondernemen in de fysiotherapie door en door goed kennen.


Tags

Alle kanten van het ondernemerschap in de fysiotherapie worden belicht en toegelicht vanuit de praktijk van de analyse van de zorgmarkt tot aan het strategisch management, van communicatie tot ICT en de verzekeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top