zondag 13 november 2011

Cursus Ondernemen in de Fysiotherapie


Ondernemen in de fysio

Ondernemen in de Fysiotherapie  behandeld alles wat een ondernemer in de fysiotherapie moet weten om van zijn praktijk een succesvolle onderneming te maken.

Alle kanten van het ondernemerschap worden belicht en toegelicht vanuit de praktijk van de analyse van de zorgmarkt tot aan het strategisch management, van communicatie tot ICT en de verzekeringen.

Het boek is speciaal geschreven voor fysiotherapeuten met (interesse in) een onderneming in de eerste lijn en uitstekend geschikt als studieboek voor studenten fysiotherapie die zich willen verdiepen in het ondernemerschap als onderdeel van het beroepscompetentieprofiel.

Prikkelende vragen aan het einde van Ondernemen in de Fysiotherapie  verwijzingen naar recente literatuur en websites helpen student maar ook meer ervaren fysiotherapeuten in loondienst die overwegen om voor zichzelf te beginnen.

Het is een handig en inspirerend boek voor iedere fysiotherapeut met een eigen onderneming geschreven door doorgewinterde ondernemers in de fysiotherapie die graag hun kennis en ervaring delen.

De redactie heeft nauw samengewerkt met gastauteurs die de dagelijkse praktijk van het ondernemen in de fysiotherapie door en door goed kennen.


Tags

Alle kanten van het ondernemerschap in de fysiotherapie worden belicht en toegelicht vanuit de praktijk van de analyse van de zorgmarkt tot aan het strategisch management, van communicatie tot ICT en de verzekeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top