zondag 13 november 2011

Optimale Winst behalen via Google
Informatie opzoeken en aankopen doen, gebeurt tegenwoordig massaal op internet. Een interessante website is onmisbaar voor grote en kleine bedrijven, organisaties, clubs en verenigingen.
Met uw website informeert u uw potentiële klanten en biedt u uw producten aan. Of werft u leden voor uw vereniging en verstrekt informatie. Een website (laten) maken, is niet zo moeilijk.
De kunst is om gevonden te worden op internet tussen die miljoenen andere websites.

Basisgids uw website in de top 10

U houdt daarbij onder andere rekening met een Google-vriendelijk ontwerp van uw site en let op het gebruik van de juiste zoekwoorden, hyperlinks en ankerteksten. Daarnaast leert u een Google Adwords-campagne opzetten.

U krijgt handige tips en praktische stappenplannen en leert de resultaten van uw inspanningen beoordelen met de gratis Google webmasterhulpprogramma's.

Doel is om hoog op pagina 1 van zoekresultaten in de Google te eindigen en uw website onder de aandacht te brengen van miljoenen bezoekers!

Een greep uit de onderwerpen:

- hoe moet u uw website aanmelden bij Google
- bekijk hoe Google uw website ziet
- zoekwoordanalyse en zoekwoordteksten schrijven
- technische problemen herkennen en oplossen
- uw website populairder maken via hyperlinks
- werken met de gratis Google webmasterhulpprogramma's
- winstgevend adverteren met Google Adwords
- uw website analyseren met Google Analystics

Dit boek is zowel geschikt voor gebruikers die zelf een website hebben gebouwd als voor website-eigenaren die goed geïnformeerd willen nagaan of hun site optimaal gepromoot wordt door de webontwikkelaar.

Als je je  website bekend wil maken en zoveel mogelijk bezoekers wil trekken, kan je niet om Google, de belangrijkste zoekdienst op internet. Dit boek verklaart allereerst hoe de zoekresultaten van Google in elkaar zitten, en legt vervolgens uit welke aspecten van belang zijn om een website vindbaar te maken. Hierbij wordt zowel naar betaalde als onbetaalde (organische) zoekresultaten gekeken. Latere hoofdstukken gaan meer in detail in op de technische kant van een goed vindbare website en de manier waarop Google de populariteit van informatie op internet inschat. Ook is er aandacht voor het gebruik van de hulpmiddelen van Google, zoals de Toolbar, AdWords (voor betaalde reclame) en Analytics (gebruiksstatistieken). Het kleurrijk vormgegeven boek op A4-formaat is geschreven volgens de Visual Steps methode, waarbij schermafbeeldingen voorzien worden van stap-voor-stap instructies in duidelijke letter. Geschikt als kennismaking met de mogelijkheden tot vergroten van vindbaarheid van websites.


Tags

Optimale resultaten behalen met Google doe je zo,  In deze gids  leert u ww website in de TOP 10 van GOOGLE te krijgen en u hoe u Google inzet om bezoekers naar uw website te leiden. Na het lezen van Basisgids uw website in de top 10 bent u in staat om uw eigen website te (laten) optimaliseren voor Google.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top