zondag 13 november 2011

Originele & unieke cadeaus
YourSurprise.com verkoopt gepersonaliseerde cadeau artikelen via haar website www.yoursurprise.nl / www.jouwcadeau.nl , en wordt gekenmerkt door originaliteit en onderscheidendheid.

De meest originele romantische cadeaus

Het meest originele & unieke cadeau is de SurpriseSong. De SurpriseSong is een combinatie van een gepersonaliseerd lied en de traditionele wenskaart: voor de ontvanger wordt een uniek lied gemaakt, met daarin de kenmerken van deze ontvanger.

Tags

Originele en persoonlijke cadeaus die zich onderscheiden van wat je doorgaans in een winkel cadeaushop aantreft zijn exclusief verkrijgbaar bij Yoursurprise.com zoals een persoonlijk lied met unieke wenskaart, een cadeau om nooit meer te vergeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top