zondag 13 november 2011

Happybee kortingsbon twv € 5,-
Happybee heeft in samenwerking met RTL Nederland en De Club van Sinterklaas een nieuwe campagne ontwikkeld, ter promotie van Het Enige Echte Club van Sinterklaas Feest, dat dit jaar op 27 november plaatsvindt in Ahoy Rotterdam. De look and feel van de campagne is volledige in stijl van De Club van Sinterklaas.

Iedere deelnemer ontvangt een Happybee kortingsbon twv € 5,-. Daarnaast maakt elke deelnemer kans op een De Club van Sinterklaas prijzenpakket (incl. De Club van Sinterklaas DVD, CD en Doeboek) en de Hoofdprijs, 4 Vipkaarten voor Het Club van Sinterklaas Feest (Incl. 1e rang zitplaatsen, toegang tot de afterparty en meet & greet met de pieten!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top