zondag 8 januari 2012

de totaaloplossing voor online boekhouding
Mijncijfersklaar.nl, dé nieuwe totaaloplossing voor online boekhouding

Mijncijfersklaar.nl: scannen, uploaden en klaar!

Boekhouden, salarisadministratie, jaaropgave en belastingaangifte in een!


Mijncijfersklaar.nl is de nieuwe totaaloplossing om de boekhouding volledig online te doen. Het pakket biedt tegen een vaste lage prijs per maand een complete oplossing aan voor het verwerken van de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen en de belastingaangiften. Het systeem werkt zeer eenvoudig. Klanten hoeven alleen maar hun facturen te scannen en alles wordt volledig automatisch verwerkt. Van A tot Z is alles rondom de boekhouding en rapportages zodanig geregeld dat de gebruiker geen zorgen meer heeft over deze activiteiten.

Boekhoudprogramma totaalconcept

KPI
Mijncijfersklaar.nl biedt u tegen een vaste lage prijs per maand een perfecte oplossing aan voor het verwerken van uw boekhouding, uw salaris-administratie, de jaarrekening en uw belastingaangiften. Van A tot Z is alles rondom uw boekhouding en rapportages zodanig geregeld dat u geen zorgen meer heeft over deze activiteiten. Het werkt voor u als gebruiker uiterst eenvoudig.
Vanaf € 85,- (excl. BTW) per maand worden deze activiteiten voor u verzorgd.

Bereken simpel zelf het verschil tussen wat u nu betaalt en de kosten van Mijncijfersklaar.nl! Transparant en eenvoudig, geen verrassingen achteraf. Door deze unieke eigenschappen is het boekhoudpakket zeer geschikt voor de boekhouding van MKB en het boekhouden voor ZZP'ers.
 
Maar er is meer. Behalve een goede afhandeling van uw administratie en het verzorgen van uw jaarrekening en aangiften, stellen wij de hoogwaardige adviesdiensten en accountantsdiensten van VDBA Advisory voor u ter beschikking. Hierdoor zijn specialistische adviesdiensten en/of bijvoorbeeld een accountantsverklaring binnen handbereik. Heeft u dergelijke diensten niet nodig, of wenst u deze op een andere wijze te laten uitvoeren, dan bent u vrij deze behoefte op een andere manier in te vullen. Mijncijfersklaar.nl is een online concept, waarbij door de samenwerking met VDBA Advisory een totaalconcept wordt aangeboden.

Direct starten met online boekhouden!


Gratis overstapservice

Als u hulp wilt bij het regelen van een goede overgang van uw huidige accountant of administratiekantoor naar Mijncijfersklaar.nl, dan kunt u gebruik maken van onze gratis service om de overstap voor u te regelen. Bij aanmelding kunt u aangeven van deze gratis service gebruik te willen maken. Wij nemen dan de taak op ons om de overgang professioneel en succesvol te laten verlopen.


Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

1 opmerking:

ad


Gratis gids met zzp tips

Schrijf u vandaag gratis in op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.U kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.

Freelance Markt GroeitSchrijf u vandaag gratis in! op de grootste ZZP & Freelance Marktplaats van Nederland.

ZZP Groei Nederland

Uit de laatste cijfers blijkt dat de freelancemarkt aantrekt, wat meer kansen biedt voor ondernemende mensen die een eigen bedrijf willen starten.

Volgens de Freelance Markt Index (FMI) van Freelance.nl blijkt dat de markt voor freelancers zich positief ontwikkelt. De FMI is gebaseerd op een analyse van cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek (CBS), de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU) en van Freelance.nl.

Stijging zet door

Over de het afgelopen jaar steeg de index van 213 naar 240 punten, dankzij met name de flexibeler wordende arbeidsmarkt.

Rob Bergers, directeur van Freelance.nl, verklaard dat opdrachtgevers en opdrachtnemers flexibelere projecten wensen. Doordat het werkaanbod groeit, stijgt ook het aantal freelancers en zzp’ers, aldus Bergers.

Freelance.nl ziet met name in de ICT-sector meer opdrachten en verwacht dat deze markt ook in 2015 zal blijven groeien maar ook in de financiële sector en de techniek gingen werkgevers het afgelopen jaar vaker aan de slag met flexibeler personeel.

Meer opdrachten

Voor Freelancers en zzp’ers is het afgelopen jaar het aantal opdrachten gemiddeld met ruim 12% gestegen. Dit is volgens Freelance.nl te danken aan een verbetering van de economie, maar ook de acceptatie van bedrijven dat werk anders ingedeeld kan worden.

Eerder al bleek dat freelancers hun omzet fors hebben zien stijgen.

Eigen bedrijf starten

De stijgende vraag naar flexibelere arbeidskrachten en de stijgende inkomsten bieden meer kansen voor mensen die hun eigen bedrijf willen starten. Volgens recente cijfers van het CBS blijkt dat inmiddels meer mensen een eigen bedrijf starten dan een faillissement vragen en daarmee wordt ingesprongen op de toenemende behoefte van bedrijven naar flexibeler personeel, maar ook deze startende ondernemers zijn vaak op zoek naar hulp of ondersteuning bij hun dienstverlening en bieden dus kansen voor freelancers en zzp’ers.back to top