zondag 8 januari 2012

de totaaloplossing voor online boekhouding
Mijncijfersklaar.nl, dé nieuwe totaaloplossing voor online boekhouding

Mijncijfersklaar.nl: scannen, uploaden en klaar!

Boekhouden, salarisadministratie, jaaropgave en belastingaangifte in een!


Mijncijfersklaar.nl is de nieuwe totaaloplossing om de boekhouding volledig online te doen. Het pakket biedt tegen een vaste lage prijs per maand een complete oplossing aan voor het verwerken van de boekhouding, salarisadministratie, jaarrekeningen en de belastingaangiften. Het systeem werkt zeer eenvoudig. Klanten hoeven alleen maar hun facturen te scannen en alles wordt volledig automatisch verwerkt. Van A tot Z is alles rondom de boekhouding en rapportages zodanig geregeld dat de gebruiker geen zorgen meer heeft over deze activiteiten.

Boekhoudprogramma totaalconcept

KPI
Mijncijfersklaar.nl biedt u tegen een vaste lage prijs per maand een perfecte oplossing aan voor het verwerken van uw boekhouding, uw salaris-administratie, de jaarrekening en uw belastingaangiften. Van A tot Z is alles rondom uw boekhouding en rapportages zodanig geregeld dat u geen zorgen meer heeft over deze activiteiten. Het werkt voor u als gebruiker uiterst eenvoudig.
Vanaf € 85,- (excl. BTW) per maand worden deze activiteiten voor u verzorgd.

Bereken simpel zelf het verschil tussen wat u nu betaalt en de kosten van Mijncijfersklaar.nl! Transparant en eenvoudig, geen verrassingen achteraf. Door deze unieke eigenschappen is het boekhoudpakket zeer geschikt voor de boekhouding van MKB en het boekhouden voor ZZP'ers.
 
Maar er is meer. Behalve een goede afhandeling van uw administratie en het verzorgen van uw jaarrekening en aangiften, stellen wij de hoogwaardige adviesdiensten en accountantsdiensten van VDBA Advisory voor u ter beschikking. Hierdoor zijn specialistische adviesdiensten en/of bijvoorbeeld een accountantsverklaring binnen handbereik. Heeft u dergelijke diensten niet nodig, of wenst u deze op een andere wijze te laten uitvoeren, dan bent u vrij deze behoefte op een andere manier in te vullen. Mijncijfersklaar.nl is een online concept, waarbij door de samenwerking met VDBA Advisory een totaalconcept wordt aangeboden.

Direct starten met online boekhouden!


Gratis overstapservice

Als u hulp wilt bij het regelen van een goede overgang van uw huidige accountant of administratiekantoor naar Mijncijfersklaar.nl, dan kunt u gebruik maken van onze gratis service om de overstap voor u te regelen. Bij aanmelding kunt u aangeven van deze gratis service gebruik te willen maken. Wij nemen dan de taak op ons om de overgang professioneel en succesvol te laten verlopen.


Bent u ook uw te hoge accountantskosten zat? Word klant bij Mijncijfersklaar.nl!

1 opmerking:

adU kunt via deze bovenstaande banner met de Dokteronline EXTRA 7 Euro COUPON code, alle producten van Docteronline bestellen met 7 euro extra korting bovenop de al geldende acties, en deze snel en discreet thuisbezorgd krijgen.

Freelance Termenfreelance


zonder een vaste arbeidsovereenkomst, niet in vaste dienst


kleine zelfstandige ondernemer die in opdracht diensten verleend


Zonder vast werkverband


Freelance is het werken voor een persoon, project of bedrijf zonder vast dienstverband aan te gaan. Een persoon die op freelance basis werkt wordt een freelancer genoemd.


Zonder duurzaam contract

Wanneer je werkt als freelancer, werk je zonder vast werkverband ofwel dienstverband. Een freelancer is niet in vaste dienst en werkt zonder arbeidsovereenkomst.
back to top