maandag 27 april 2020

Nederland vergiftigd met #glyfosaat #RoundUp door #Rutte en #monsanto








Glyfosaat is Monsanto  Rotzooi


Glyfosaat zit onder meer in het veel gebruikte bestrijdingsmiddel RoundUp van multinational Monsanto. Glyfosaat is dodelijk voor de biodiversiteit omdat het alle planten doodt die niet kunstmatig resistent zijn gemaakt. Veel bijen en andere insecten raken zo hun natuurlijke omgeving en voedingsbronnen kwijt. Glyfosaat betekent een ramp voor natuur en milieu

Wegens het  wanbeleid door RUTTE III en de EU, eisen  De Partij vd Dieren, Die Grunen,  Greenpeace en ontelbaar veel actievoerders en burgers, een totaal verbod op het gebruik van het kankerverwekkende Bayer-Monsanto's Glyfosaat!


Wat is Glyfosaat?


Glyfosaat is de meest gebruikte onkruidverdelger ter wereld. Alleen al in Nederland worden jaarlijks enorme hoeveelheden  van het Monsanto gif gebruikt terwijl 100 procent duidelijk is dat Monsanto's Glyfosaat schadelijk is voor alles dat leeft en bloeit en bij de wet verboden moet worden.


Glyfosaat dodelijk?


Glyfosaat (RoundUp) is dodelijk voor waterdieren. Het gif tast organismen aan zoals: waterdieren: kikkers, padden en vissen;  schimmels, mieren, en wormen die de bodem gezond houden. Glyfosaat verspreidt zich via water. Planten en dieren in sloten worden ziek en sterven door Glyfosaat.


Glyfosaat in ons eten, drinken en lichaam


Sporen van glyfosaat werden aangetroffen in bloem, brood, honing en bier. Belgische en Duitse onderzoeken toonden aan dat bij 99,6 procent van de onderzochte mensen een traceerbare hoeveelheid Glyfosaat in de urine aanwezig was.  Daarom draaien volgens  tal van websites, drinkwaterbedrijven overuren,  om het drinkwater te zuiveren, omdat er in het drinkwater meer Glyfosaat word aangetroffen, dan de toegestane limiet 


Glyfosaat kankerverwekkend




Het Amerikaanse chemiebedrijf Monsanto moest ook in hoger beroep dan van de Jury in San Francisco  een schadevergoeding van 289 miljoen dollar betalen aan Dewayne "Lee" Johnson, een kankerpatiënt, die een claim in diende omdat hij ziek was geworden door het gebruik van het onkruidverdelgingsmiddel Roundup,

The former school groundskeeper, dying of cancer, who won a landmark judgment against agriculture giant Monsanto, says the lawsuit was never about the money. Dewayne "Lee" Johnson alleges that his use of Monsanto's weed killer Roundup contributed to his non-Hodgkin lymphoma. 

Last week, a California jury agreed and awarded Johnson $289 million in compensatory and punitive damages. In an interview with Anna Werner, Johnson says he hopes labels change in the future. Watch his full interview Monday, Aug. 20 on "CBS This Morning."
 


Het IARC, het gerenommeerd instituut voor kankeronderzoek van de Verenigde Naties,categoriseerde glyfosaat als "waarschijnlijk kankerverwekkend voor mensen"

Tal van Wetenschappers uit de hele wereld hadden een verband aangetoond tussen Glyfosaat,  Kanker, en zenuwaandoeningen zoals de Ziekte van Parkinson.

Monsanto,verklaarde echter steeds dat wetenschappelijk onderzoek aantoonde dat het gebruik van glyfosaat veilig is.

Monsanto bleek te hebben gelogen en moest  van de Jury in San Francisco  een schadevergoeding van 289 miljoen dollar betalen aan Dewayne "Lee" Johnson, een kankerpatiënt, die een claim in diende omdat hij ziek was geworden door het gebruik van het onkruidverdelgingsmiddel Roundup?

De miljoenen claim van Dewayne Johnson, was de eerste van duizenden rechtszaken waarin wordt gesteld dat Glyfosaat in Roundup kanker veroorzaakt.

Monsanto ontkende stellig alles, en ging tegen de uitspraak in hoger beroep, maar de Juryleden bij de rechtbank in Californië stelden Dewayne "Lee" Johnson in het gelijk dat het gebruik van Roundup heeft bijgedragen aan zijn ziekte, en dat het bedrijf een waarschuwing op het etiket had moeten zetten over de gezondheidsrisico’s van glyfosaat.

Monsanto kreeg in de jaren 90 reeds meer dan genoeg signalen dat het gebruik van Roundup kankerverwekkend kan zijn.

Dat bleek uit de gelekte interne correspondentie van het bedrijf. Die zogenaamde 'Monsanto papers', werden bij de rechtszaken onthuld in de schadeclaimzaken zoals ze werden getoond aan de Juryleden bij de rechtbank in Californië als bewijs bij de afhandeling van de miljoenenclaim van de 46-jarige Dewayne Johnson.

Robert Kennedy Jr., een van de advocaten van Johnson. verklaarde:

“De jury vond dat Monsanto met kwade wil heeft gehandeld, want ze wisten dat wat ze deden verkeerd was en deden het met roekeloze veronachtzaming van menselijk leven”

De Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) verklaarde dat glyfosaat veilig is, als het maar wordt gebruikt in overeenstemming met de instructies op het etiket.

Het International Agency for Research on Cancer(IARC), dat deel uit maakt van de (WHO) heeft pas in 2015 Roundup  gekwalificeert als "waarschijnlijk kankerverwekkend"


In Europa is glyfosaat fel omstreden.

Glyfosaat  werd einde 2017 weer voor vijf jaar toegelaten in Europa.

Rutte III  stemde toen voor.Toenmalig minister Kamp van Landbouw steunde het voorstel van de Europese Commissie om de goedkeuring van het Kankerverwekkende  middel te verlengen. 

De Waardeloze Europese Unie  verlengde ondanks het feit dat bewezen is dat Glyfosaat kankerverwekkend is  de vergunning van het middel met vijf jaar.


Wat staat er tegenwoordig op de bijsluiter van Roundup ?


Op de website van Roundup is de volgende info op de bijsluiter van Roundup te vinden:

***

Onze middelen worden eerst na langdurig onderzoek en/of op grond van verworven ervaring in de handel gebracht. Zij voldoen aan door de overheid gestelde eisen. Toch blijven aan de toepassing van chemische middelen risico’s verbonden.De volgende factoren kunnen daarbij een rol spelen: weersomstandigheden, tijdstip en wijze van toepassing, toestand en stadium van onkruiden e.d.

Aangezien deze factoren niet door de verkoper kunnen worden beïnvloed, kunnen wij, ondanks de goede kwaliteit van onze middelen, geen goed resultaat garanderen; noch aansprakelijkheid op ons nemen voor schade, die direct of indirect, uit het gebruik of de toepassing van onze middelen mocht voortvloeien.

Het spreekt vanzelf dat door een nauwkeurige naleving van bovenstaande voorschriften de risico’s tot een minimum kunnen worden beperkt.Noch voor herformulering, noch voor he-rverpakking. Geen vergunning, expliciet of impliciet, toegekend onder enig Amerikaans patent.

ROUNDUP❷+:Herbicide Toelatingsnummer: 12960N Met water mengbaar concentraat (vloeistof). Werkzame stof: 360 g/l glyfosaat (29 % w/w) Verdeeld door:Monsanto Europe N.V.Haven 627 Scheldelaan 460B-2040 Antwerpen België

Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor mens en milieu te voorkomen.ROUNDUP, MONSANTO en het wijnrank symbool zijn gedeponeerde Technology LLC.¢00 32 3 568 51 23 merken van Monsanto
Waarschuwingen

H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.Voorzorgsmaatregelen:P264: Na het werken met dit product de handen grondig wassen.

P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oog-bescherming/gelaatsbescherming dragen.

P305+P351+P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: Voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen verwijderen, indien mogelijk.Blijven spoelen.

P337+P313: Bij aanhoudende oogirritatie: Een arts raadplegen.P234: Uitsluitend in de oorspronkelijke verpakking bewaren.

EUH401: Volg de gebruiksaanwijzing om gevaar voor de menselijke gezondheid en het milieu te voorkomen.

SP1: Zorg ervoor dat u met het product of zijn verpakking geen water verontreinigt.Informatie over het gebruik en dosering zie binnenin wettelijk gebruiksvoorschriften aanbevelingen.

***


Testen bewijzen dat JMPR onderzoek niet deugt



De JMPR (Joint Meeting on Pesticide Residues) oordeelde op basis van  hun "onderzoeken", dat Glyfosaat helemaal niet schadelijk zou zijn voor dieren"
Waarom dan zoveel waarschuwingen op de bijsluiter van RoundUp?

Bij een onafhankelijke test werd een mieren hoop besproeid met Glyfosaat RoundUp. Na enige tijd bleken de meeste mieren dood te zijn. Andere onderzoeken toonden aan dat wormen,  muizen, mollen, wespen, kevers, vlinders, bijen, vissen, eenden en vogels door het gif ziek werden en dat de dieren allemaal enige tijd later dood gingen.

De WHO en JMPR hebben net zoals de EU en Ruttes gestoorde bende klinkklare leugens verkondigd zoals dat Glyfosaat niet schadelijk is. Ze moeten bestraft worden en wel keihard.

Het is helaas een feit dat als men die criminele witte boorden schurken ter verantwoordelijkheid roept, dat zij gaan wijzen naar anderen, die het beter zouden weten, of naar hoger geplaatsten zoals Angela Merkel.

Zo leert de praktijk ook dat er hebzuchtige corrupte politici, geleerden en zogenaamde experts zijn die financiele belangen hebben, bij bedrijven,zoals Providers, Zorgbedrijven, Multinationals, Biomassa-Bedrijven, Big Pharma, Bayer-Monsanto etc, hetgeen vierkant in het kwadraat verklaart waarom zij van alles verklaren dat in het voordeel is van de bedrijven, waardoor glashelder duidelijk is dat wat zij zeggen allemaal gelogen is en niet klopt.

Helaas worden zeer veel burgers ook niet ingelicht doordat de Macht Elites uit zijn op geld en macht, en listig gebruik maken van de door hen gefinancierde pers en media,om steeds weer valse propaganda, en leugens te verkondigen om de burgers te verdelen en te bedriegen zoals zelfs ook nog door het kwalificeren en stiekem via sluikreclame aanprijzen van producten die levensgevaarlijk zijn.

Daar moet snel een einde aan komen, want het is totaal onaanvaardbaar dat De EU, en  Rutte en zijn kartel onbestraft ermee weg komen en steeds weer de ene na de andere rotstreek uithalen, liegen, bedriegen en schaamteloos doorgaan met het schenden van de grondwet en het plegen van misdaden.

WHO Belangenverstrengeling

Ook de reputatie en de betrouwbaarheid van de WHO (World Health Organization) staan anno 2020 sterker ter discussie dan ooit, wegens de door de WHO gemaakte fouten, blunders en totaal verkeerde informatie zoals over Corona.

De Amerikaanse Overheid heeft besloten om de jaarlijkse bijdrage van 400 miljoen dollar aan de WHO te staken. De Minister van Defensie  Mike Pompeo, heeft in april 2020 zelfs verklaard dat er dringend een onderzoek nodig is naar de WHO, uit ernstige veiligheidsoverwegingen.

In april 2020 werd in de media bekend dat Dokter Anthony Fauci, een belangrijke medisch adviseur van de VS overheid( met name onder Obama,)een bedrag van 3.7 miljoen dollar had overgemaakt via de WHO, voor de ontwikkeling van Corona( SARS COVID-19) Virussen en Vaccins  in de VS, en later inWuhan. Er kwam nog meer aan het licht dat de wereld in een shocktoestand bracht

De excentrieke Miljardairs Bill Gates en George Soros bleken de hoofdfinanciers te zijn van de Corona(SAR COVID-19) Virus- en Vaccinlaboratoria te Wuhan. Bill Gates had ook miljarden dollars "geschonken" aan de WHO.

RIVM deels geprivatiseerd en totaal onbetrouwbaar



Het is geen geheim meer dat de excentrieke Miljardair Bill Gates de WHO voor miljarden heeft gesponsord, en dat hij via de Bill en Melinda Gates Foundation, private belangen heeft bij het RIVM zoals hij dat met Marc Rutte en  de van corruptie verdachte Minister Edith Schippers( haar man verdiende op een "verdachte" wijze miljoenen euros in de zorgsector) voor elkaar heeft weten te krijgen.


Bill Gates heeft zoals uit de stukken van ROV 2013 blijkt, fors geinvesteerd in de ondergrondse RIVM laboratoria waar ge-experimenteerd wordt op dieren, en waar medicijnen, virussen en vaccins worden ontwikkeld.

Wist U dat medicijnen en preparaten en vloeistoffen voor vaccins worden gemaakt van organen en van geaborteerde (in de moederbuik vermoorde) baby's.

In Nederland worden elk jaar 50 000 kinderen geaborteerd. Dat zijn volgens steeds meer mensen geen operaties, maar gruwelijke misdaden jegens de mensheid.

Rutte,is helemaal geen christen, maar een arrogant liegend figuur die naar mensen neerkijkt alsof het minderwaardige onderdanen zijn. Hij deed maar net tijdens de Corona Crisis  of hij zo gelovig is, door voor de ogen van de wereldpers naar de kerk te gaan en een kaars op te steken, om Nederland de indruk te geven dat hij het leven en de geboden respecteert. Laat U niets wijsmaken.  Rutte werkt met zijn kringen in de praktijk al vele jaren mee aan deze gruwelijke praktijken omdat hij behoort tot de sekteleden van de Khasaarse Cabahl (dat is de zgn "Onzichtbare Vijand" waar in de hele VS met angst, woede en ontzetting over wordt gesproken), waaronder:  Angela Merkel, Emanuel Macron, Hillary Clinton, Jacob Rothshild, George Soros, Bill Gates, George Busch en vele anderen zoals Royals, beroemde sterren pedofielen (zie Hollywood Pizzagate) en duizenden liegende journalisten, talkshow-hosts en omgekochte Europarlementariers en politici,  die stuk voor stuk wegens de door hen gepleegde barbaarse misdaden, minstens de levenslange gevangenisstraf en na hun aardse straf het eeuwige hellevuur verdienen.


Bill Gates wil zoals in tal van clips op YouTube te zien is met alle geweld, minstens 20 procent van de wereldbevolking reduceren. Hij spreekt er openlijk over om  miljoenen vrouwen in Afrika via verplichte vaccins onvruchtbaar te maken, om daarmee overbevolking en voedselnood te voorkomen.

Gates wil met tal van grootheidswaanzinnige sinistere figuren zoals Rutte, Merkel en Macron, de bevolking van de VS, de EU en van meer dan 190 landen ook verplichte laten inenten met door zijn bedrijven ontwikkelde  RFID en Corona vaccins.

Miljarden mensen zijn doodsbang en willen absoluut geen vaccins van de vreselijk gevaarlijke psychopaat Bill Gates.

In de hele wereld zijn er grote protesten tegen Bill Gates, en miljoenen mensen eisen de berechting van Bill Gates wegens, misdaden jegens de mensheid zoals massamoord d.m.v. vaccins op miljoenen Afrikanen en wegens het middels polio- vaccins zeer ernstig ziek maken van meer dan 500 000 kinderen in India.

JMPR EFSA totaal onbetrouwbaar

De JMPR (Joint Meeting on Pesticide Residues) oordeelde op basis van hun waardeloze o.a. door de WHO gesubsidieerde onderzoeken, dat Glyfosaat niet schadelijk zou zijn voor dieren"

Tienduizenden artsen en wetenschappers en organisaties uit de hele wereld verklaarden dat Glyfosaat juist wel zeer schadelijk is voor flora en fauna en dat de JMPR voorzitter, en de vicevoorzitter, uitspraken hebben gedaan die totaal niet kloppen met de uitslagen van duizenden onderzoeken van onafhankelijke onderzoekers. De conclusie werd getrokken dat JMPR niet met de waarheid op de proppen is gekomen, maar met leugens.

(EFSA)Europese voedselveiligheidsautoriteit

De ook al door Harvard University van corruptie beschuldigde  Europese voedselveiligheidsautoriteit (EFSA) schoof het rapport van de IARC (International Agency for Research on Cancer) zonder enig onderzoek  en zonder een deugdelijke onderbouwing aan de kant.

96 onafhankelijke wetenschappers hebben daarop de Europese Commissie in een brandbrief opgeroepen om de Glyfosaat risicoanalyse helemaal over te doen,  door goed onafhankelijk onderzoek,  zodat duidelijk word dat  Monsanto's Glyfosaat  slecht, ziekmakend en dodelijk is, en dus totaal verboden moet worden. De EU heeft daarop helemaal niets gedaan met de alarmerende informatie.

De Europese Commissie besloot met steun van Rutte III om de goedkeuring van het Kankerverwekkende Glyfosaat met 5 jaar te verlengen.


RUTTE III Beleid is crimineel wanbeleid


Citaten:

"Rutte III is schuldig aan ecocide"

"We moeten af van de EU, Rutte en Monsanto, omdat zij Moeder Aarde vergiftigen en vernietigen"

"Glyfosaat is dodelijk voor de mensen, de dieren, voor de gehele biodiversiteit"

"Ruttes III maakt ontelbaar veel mensen ziek door het gedogen van, en door Multinationals laten vergiftigen van de bodem, het water, de lucht, en door het goedkeuren van het gebruik van Kankerverwekkend Glyfosaat"

"Nederland word door de krankzinnigen van RUTTE III en de EU vergiftigd"

"Rutte III beleid is verwijtbaar crimineel, dodelijk wanbeleid"

De vreselijke waarheid:

Rutte III veroorzaakt met hun afschuwelijk wanbeleid schulden, schade, ziekte, dood en ellende en de vernietiging/vergiftiging van het Leefklimaat.

Rutte III laat ontelbare bomen wegkappen, om de bomen  met SDK EU-subsidie te verstoken in vervuilende biomassa-centrales. Biomassa energie is 20 procent meer vervuilend dan energie uit gas.

Rutte III wil meer dan 624 biomassa-centrales in werking stellen wat gaat leiden tot steeds meer luchtvervuiling. Jaarlijks overlijden 30 000 landgenoten door luchtvervuiling.

Rutte III wil  zoals vastgelegd is  het krankzinnige Klimaatakkoord,  een nationaal verbod op het schone aardgas. In Duitsland word er juist subsidie gegeven op het gebruik van aardgas.

Het Klimaat akkoord gaat, tenzij het Rutte III beleid word onschadelijk word gemaakt, de burger meer dan 1000 miljard Euro kosten.

Rutte III  heeft  met hun handlangers goedkeuring verleend aan het laten dumpen van vele miljoenen kuubs uit Belgie afkomstige vervuilde slib en kankerverwekkende bagger in de Nederlandse Natuurplassen.

Rutte III heeft gekozen voor het laten storten van enorme hoeveelheden kankerverwekkend Granuliet,  in zoals in "Over de Maas"

De directie van RWS(Rijkswaterstaat) werd door Ruttes vriend, de leugenaar Halbe Zijlstra van de VVD zwaar onder druk gezet, om geen protest aan te tekenen ( zie de documentaire van Zembla)

Rutte III heeft zwaar vervuilende Multinationals zoals Tata Steel, Dupont en Shell decennia lang ongestoord hun gang laten gaan met het vergiftigen van de Nederlandse bodem, het water, de lucht. Daardoor is in Nederland het meest vervuilde land van de EU met de  hoogste sterfte a.g.v. Kanker.

Rutte I II III hebben zeer fors bezuinigd op de zorg, waardoor er schrijnende tekorten en zeer lange wachtlijsten zijn ontstaan, en waardoor jaarlijks ook door medische fouten, en door verkeerde medicijnen of het gebrek aan medicijnen steeds meer zorgbehoevende mensen, jongeren, maar veelal ouderen door de schuld van de kabinetten Rutte I II III zijn komen te overlijden.

De schrijnende nood zal o.a. wegens de baby boom, en de snel toenemende vergrijzing erger worden de komende jaren, tenzij Ruttes Bende word verjaagd van het pluche en er een deugdelijke regering aantreedt die doet wat er dringend nodig is zoals het fors investeren in de zorgsector, en het hervormen van het vrijmarkt zorgstelsel naar een winstvrij  centraal bestuurd ziekenfonds zorgstelsel, zodat alle burgers een goede betaalbare zorg krijgen, waar iedereen het volste  recht op heeft.

Rutte III heeft partij gekozen voor Monsanto,  wegens het Oranjehuis dat zeer forse belangen heeft in Bayer-Monsanto.

RoundUp word agv Rutte III corruptie en wanbeleid, steeds nog in Nederland verkocht.

Rutte vond het geweldig goed dat Glyfosaat  einde 2017 weer voor vijf jaar werd toegelaten in Europa.Toenmalig minister Kamp,  van Landbouw,  steunde het voorstel van de Europese Commissie om de goedkeuring van het Kankerverwekkende gif  met 5 jaar te verlengen.

De Europese Unie verlengde ondanks het feit dat bewezen is dat Glyfosaat kankerverwekkend is de vergunning van het middel met vijf jaar.

Bovendien is er nog een hele lange lijst met misdaden die door de EU en RUTTE I  II III werden gepleegd.

Wegens wanbeleid bij RUTTE III en bij de EU is er geen Nationaal en EU-verbod op het gebruik van het kankerverwekkende Glyfosaat

Er is Actie nodig om Rutte III te verjagen en om het totaal verbod op Glyfosaat te realiseren. 

Dringend aanbevolen zijn dan ook de EXIT,  NEXIT en de berechting van alle corrupte figuren uit de regering en alle handlangers die schuldig zijn aan corruptie en misdaden, jegens het Volk der Nederlanden en jegens de Mensheid.


Goed Nieuws


Door de geweldige inzet van Greenpeace, de Partij vd Dieren en ontelbare actievoerders uit de hele wereld zijn er gelukkig wel een aantal hoopgevende resultaten geboekt:

Roundup mag in Nederland niet meer gebruikt worden bij onkruidbestrijding op de stoepen

In het buitenland wordt glyfosaat aangepakt en steden zijn overgegaan op gifvrij groenbeheer.

Oostenrijk heeft een verbod op het spuiten van gewassen zoals graan nét voor de oogst

Barcelona en vele andere steden verboden het spuiten in parken en op de openbare weg

In België is de verkoop van Glyfosaat aan particulieren in 2017 verboden

Steeds meer mensen zien boos en als uit de droom ontwaken geschrokken in dat de EU verrot is door corruptie en dat Ruttes Kartel nooit meer een kans mag krijgen om aan de macht te komen.

Honderdduizenden bedrijven zoals in de VS en Duitsland haalden Glyfosaat-houdende producten uit de schappen.

In heel Europa  weigeren tuincentra de verkoop van Roundup, ook omdat tal van organisaties en juristen dreigen enorm hoge schadeclaims te gaan indienen wegens door de door Glyfosaat veroorzaakte ziektes zoals kanker en de Ziekte van Parkinson

Een jury in Californië heeft bepaald dat Roundup de oorzaak is van kanker bij een schoolconciërge. Monsanto werd ook in hoger beroep veroordeeld. De Jury in San Francisco veroordeelde Monsanto tot het betalen van een schadevergoeding van 289 miljoen dollar  aan Dewayne "Lee" Johnson.

De meeste boeren zijn overgegaan op ecologische alternatieven. Innovatieve groen-bedrijven werken zonder gif, zoals bij het  tuinieren omdat het werken met de zware chemische bestrijdingsmiddelen zoals RoundUp een significant hoog risico met zich meebrengt zoals ernstig ziek worden, zenuwaandoeningen, de ziekte van Parkinson en Kanker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top