dinsdag 28 april 2020

Weltschmerz Nederland gaat kapot door Rutte III



Cafe Weltschmerz : De economische catastrofe: Sander Boon en Ramon Bril




Het economisch beleid  van de Kabinetten Rutte de Euro en het verdrag van Schengen waren van het begin af op zijn minst nadelig en slecht voor Nederland. DE EU heeft niets dan nadelen gebracht

Nederland verloor door de schuld van Rutte en Zalm,die de Euro via bedrog introduceerden,  niet alleen de harde gulden en kreeg er een zwakke Euro voor terug, tevens holde Nederland achteruit qua welvaart, welzijn,en vrijheid want Nederland verloor ook  de eens geweldige  reputatie als een van de welvarendste landen met het beste economische- en sociale stelsel van de wereld.

Door toe te treden tot de EU kwamen er steeds meer regels en een woud aan beperkingen waardoor de handel en het aanzien van Nederland op de internationale financiele markt sterk achteruit holde.De staatsschuld liep fors op, veel geld werd weggesmeten zoals aan Griekenland, de druk werd groter en steeds meer bedrijven gingen agv  EU en Ruttes slechte en nadelige wetten over de kop.

Ruttes Kabinetten gingen steeds meer schulden maken. De belastingen werden tot een ongekende hoogte opgevoerd en een deel van de nationale goudreserve werd verbrast door Rutte, om begrotingstekorten af te lossen en om  aanzienlijke hoeveelheden geld  te besteden aan volstrekt onzinnige investeringen en bestedingen, die niets brachten dan gepruts, schulden, afbraak en ellende.

Ruttes Kabinetten hebben Nederland de das omgedaan hetgeen door onkunde, onmacht uit egoisme zoals door de Minerva Elite, waaronder Zijlstra, Rutte, Kok, Dijsselbloem, Knot, Slob,Wiebes, Koolmees, Timmermans, Jetten, Pechtold, Asscher etc. Zij lieten zich lieten drijven door hebzucht om in de vorm van een kartel zich te verrijken ism hun handlangers waaronder de  Duits Khasaarse Machts Elite en de schatrijke (NWO)Wall Street-bankiers .

De catastrofe waar Nederland door getroffen is, werd lang geleden ingeluid door de Minerva vrienden Wim Kok en Gerrit Zalm, die van het begin dat zij politiek actief werden geen ander doel hadden dan zich samen met Duitse Macht Elite op een schaamteloze wijze te verrijken door middel van een uiterst geraffineerd spel van valse propaganda en  kiezersbedrog, zoals de invoering van de Euro met mooie beloftes en praatjes en daarop.steeds meer voorNederland slechte regelingen, wetten en steeds hogere kosten, kwaliteitsverlies, schulden en steeds meer neergang.

Wie zich verdiept in de decentralisatie van de eens nog zo geweldige Nederlandse Publieke Sector, tot een peperduur geldverslindend woekerwinst stelsel, zal er snel achter komen dat ook deze dramatisch transformatie niet als een ongelukkige samenloop van omstandigheden tot stand is gekomen, maar door met name hebzucht en met kwade opzet.

De kiezers hebben zich vies laten bedriegen nu overduidelijk is dat Rutte s Kartel niets anders is dan een corrupte ziek gezelschap dat onder een hoedje werkt en op een volstrekt ondemocratische wijze de een na de ander wet  doordrukt die totaal niet deugt.

DE EU neemt de welvaart, uw rechten en uw vrijheid weg en kost steeds steeds meer. Door het wanbeleid van Rutte I II III is de Nederlandse economie vreselijk verzwakt en daardoor staat het er slecht voor  in het onderwijs, de zorgsector, op het gebied van handel, de veiligheid, infrastructuur en het Klimaat en vele andere gebieden.

Toen Rutte III op basis van verkeerde WHO en  RIVM info, besloot tot de Lock, ging alles nog sneller door het  geknoei  onderuit waardoor een gigantische schade en nog grotere crisis is veroorzaakt dan was te vrezen.  Ruttes mooie praatjes en beloftes bleken allemaal loze beloftes en  leugens te zijn.

De ECB en de FED kopen steeds meer schulden. Ruttes Kabinetdoet van alles dat beslist niet goed is en niet door de beugel kan zoals het schenden van de grondwet, en tal van Internationale Verdragen. Nederland is gevangen gezet. Nederland gaat kapot. Rutte heeft ontelbaar veel belastinggeld verkwanseld aan de de ineenstortende EU die steeds meer schulden  en ellende veroorzaakt.

Ruttes stelsel is gebouwd op leugens en schuld, en dat kan niet blijven bestaan. De Europese overheden en de financiële sector zijn vervlochten op rekening van de burger en de middenklasse, die haar welvaart zien verdwijnen door mismanagement en door Rutte III corruptie.

Er kan maar een oplossing zijn om uit de ellende te komen, dat is het ontslag van de vreselijke bende RUTTE III, de EXIT en zo snel als het kan de #NEXIT.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top