woensdag 29 april 2020

Nederlandse Bond tegen Overheidszaken groeit gestaag



Café Weltschmerz





Jordy Zwarts heeft de Nationale Bond tegen Overheidszaken opgericht met als doel collectief gerechtelijke procedures te starten. Zwarts weigerde sinds 2006 bewust een verplichte ziektekostenverzekering aan te gaan, omdat hij zich niet door de overheid juridisch wilde laten dwingen met een privaatrechtelijke organisatie zaken te doen. Voor de rechtbank haalde hij na een taai gevecht uiteindelijk zijn gelijk. Hij creëerde daarmee jurisprudentie, waardoor men niet meer strafbaar is zonder een ziektekostenverzekering.

Sandra Vogelaar is voormalig klokkenluider bij Defensie en werd door de minister en het departement middels excuses en een schadevergoeding in het gelijkgesteld. Sindsdien is zij consultant, coach en communicatieadviseur.






1 opmerking:


  1. Sandra Vogelaar is voormalig klokkenluider bij Defensie en werd door de minister en het departement middels excuses en een schadevergoeding in het gelijkgesteld. Sindsdien is zij consultant, coach en communicatieadviseur. Rutte is er niet blij mee omdat Nederand op de hoogte is van de valse leugenaar RUTTE die Nederland kapot aan het maken is met wanbeleid en corruptie om zijn handlangers de miljardairs nog veel rijker te maken door beurszwendel

    BeantwoordenVerwijderen

Google- Meldingen - Freelance

EnerzijdsAnderzijds

Freelancers Gezocht

Live TV

 

Aanbevolen

 

KLA TV
KLA TV

   

Alex Jones TV
Americas Voice

   

RT Live News
RT USA TV

   

Classic-Arts-Showcase
Classic-Arts TV

   

Quello Concerts TV
Quello Concerts TV

   

   

 

Fashion Life Style

 

Fashion TV
Lifestyle Love TV

   

Fashion Secret TV
Beauty Secrets

   

Fashion One Live TV
NR One

 

Hells Kitchen TV
back to top